Evo šta dalje predviđa čovek koji je najavio snežnu apokalipsu u Americi (FOTO) (VIDEO)

Najmanje osam osoba je poginulo u snežnoj oluji na severoistoku SAD, a poznati fizičar, Mičio Kaku sa Univerziteta Njujork, najavio je da će Ameriku pogoditi neviđeno nevreme

  • 49

SAD je zahvatilo nezapamćeno snežno nevreme, a temperature u svih 50 američkih saveznih država bile su na nula stepeni ili ispod nje u neobično hladnom talasu za ovo doba godine. Poznati fizičar, Mičio Kaku pre određenog vremena najavio je upravo ovakvu ledenu kataklizmu neopisivih razmera u Americi.

On je izjavio da će se oko 250 miliona Amerikanaca suočiti sa do sada neviđenim nevremenom.

- Sve će otići dođavola… Sve što je na zemlji, u vodi i vazduhu, staće zbog sveobuhvatnog poremećaja vremena - upozorio je bio on i dodao da će oslabiti do kraja novembra.

Najmanje osam osoba je poginulo u snežnoj oluji na severoistoku SAD, od kojih šest na području Bafala, drugog po veličini grada u državi Njujork.

- Sporedne posledice ovog „poremećaja“ osećaće se najmanje mesec dana i moraćemo da se naviknemo na to da se Zemlja menja i da će sve više pokazivati svoju moć - upozorava naučnik.

Ova najava je, po svemu sudeći, potvrda da se Amerika sprema na nešto veoma veliko i da je američka vlada upoznata sa tim. Takođe, ovakvo nevreme biblijskih razmera može da izazove jedino HAARP, zaključila je mreža CBS.

Meteorolog Dejv Zaf iz Nacionalne meteorološke službe je izjavio da je što se meteorologije tiče reč o “istorijskom događaju”.

U svim američkim državama, čak i na Havajima, temperatura je u utorak bila na nuli ili ispod nje, saopštila je američka meteorološka služba, prenela je agencija Rojters. To je bilo najhladnije jutro u novembru u SAD od 1976. godine, a takav talas hladnoće u zemlju stigne obično krajem decembra.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nastavlja se sa lupetanjima

    20. novembar 2014 | 13:26

    Ja slučajno živim u SAD i ovo je jako daleko od nevremena na koje je gospodin upozoravao. Ja ne znam odakle vi dobijate podatke ali bombasti izrazi "nezapamćeno nevreme", "biblijske razmere"... žaista ne znam šta je cilj svega toga. Eto, čitam vaše vesti i pozdravljam vas. Na zapadu ništa novo, pao malo više sneg u Bafalu, oni koji mozga i logike nisu imali su nastradali. Oni koji jesu - ostali kod kuće da se zgreju dok ne prođe. Kraj zahvaćen pojaćanim padanjem snega je manji od 1% SAD.

  • Bane

    20. novembar 2014 | 16:52

    Upravo zivim u gradu gde se desilo I jos uvek traje nevreme.Ne bih se sloziosa gospodinom koji takodje zivi u Americi da je palo malo vise snega.Sneg visine 2 metra nije malo vise,ali je najgore sto dolazi novi talas veceras I trajace po prognozama do sutra ujutro.Ali sta cete mora se idrzati.Pozdrav za citaoce Telegrafa.

  • Dragan

    20. novembar 2014 | 19:13

    Sve sto je rekao-najavio smo blagovremeno procitali a sta on to dalje predvidja sto je najavljeno u naslovu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA