Šojić na vlasti u Rumuniji! (FOTO)

Ovaj Srbin koji likom neverovatno podseća na junaka "Tesne kože" i "Bele lađe" predsednik je rumunske opštine Fenj

  • 3

Srbin Miomir Dobrivoj Marić Čizmaš predsednik je rumunske opštine Fenj i neverovatno likom podseća na Srećka Šojića, poznatog junaka filmova "Tesna koža" i serije "Bela lađa".

On kaže za "Informer" da je svestan svoje sličnosti sa poznatim junakom kao i da ga rodbina i prijatelji često porede sa njim zbog brkova.

- Gledao sam sve delove "Tesne kože", dobro znam ko je Šojić. Ljudi mi stalno prilaze i govore da ličim na njega, ponekad me to malo i umara - kaže on.

Kaže da mu to ne smeta, ali je u nekim trenucima pomišljao na to da obrije brkove da bi izgledao drugačije od kultnog junaka.

On tvrdi da za razliku od fizičke sličnosti, karakterno se veoma razlikuju jer se on ponaša veoma korektno prema svim žiteljima svoje opštine na kojoj živi i oko 10 odsto Srba.

Čizmaš kaže da manjine odlično žive u Fenju i da pored Srba ima i Mađara, kao i da svi zajedno lepo funkcionišu.

Kaže da je rođen u Rumuniji, a li da jako dobro zna srpski jezik . Kaže da je njegova  prababa sa majčine strane Srpkinja, a sa  očeve strane ima rodbinu u Zrenjaninu. Na kraju dodaje da voli Srbiju jer se u njoj oseća kao kod kuće.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 999

    20. novembar 2014 | 17:48

    Hahahahahahahah ne mogu da verujem , cirkooooo

  • ZZZ

    20. novembar 2014 | 13:41

    DRAGO MI JE, DA NEKO VOLI SRBIJU I DA SE LEPO PONASAJU PREMA SRPSKIM MANJINAMA. OVO JE ZA SVAKU POHVALU JEDNOJ EVROPSKOJ ZEMLJI, RUMUNIJI.

  • De la Kućiva

    20. novembar 2014 | 19:41

    Moramo na vreme da patentiramo našeg Šojića, pa da ne mogu stranci da nam ga kopiraju! ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA