ZEJTINLIK: Deda Đorđe ni ne zna da su ga mediji "sahranili"!

Starina kog su srpski mediji nedavno proglasili mrtvim i dalje živi i radi na groblju u Solunu. Đorđe Mihailović je istinski srpski patriota i verovatno jedan od retkih koji nemaju nikakve koristi od toga, a uslovi u kojima živi su na granici siromaštva i skromnosti, kaže student koji je posetio deda Đorđa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nnn
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan Vasilijevic

    09. april 2017 | 17:12

    juce 08.04.2017 sam bio u solunu jedan dan soping tura. prvo sam odlucio da posetim srbsko vojnicko groblje prvi put u zivotu mada sam u solunu bio preko 20 puta a nisam znao da je groblje u centru soluna.otvaram kapiju vidim deda Djordjeta ide prema kapiji,rekao sam dobar dan deda Djordje. za trenutak je zastao malo se strecnuo iznenadio sto cuje srbske reci, odgovorio je dobar dan rukovali smo se slikao sam se sa njim , pitao sam kako je samo ej rekao IDEM MALO NA VAZDUH NEMOGU VISE, IMA TAMO POMOCNIK PITAJTE STA VAS ZANIMA. i okrenuo se i polako pognuto izasao n akapiju , samo sam rekao ziv nam bio deda jos puno godina, mahnuo je rukom ne okrecuci se i izasao. prosetao sam grobljem nigde nikoda bio sam sam, tu je vladala neka podmukla tisina apsolutna tisina mada je groblje u centru ogromnog grada.tu je i francusko i rusko groblje, prosetao se okolo sa ocima punih suza prekrstio am se i sapatmo izgovorio neka vam je vecan slava heroji srbije i izasao sam, jos uvek sam pod utiskom tamo je nesto nestvarno neznam kako da to opisem. (dragan paracin)

  • Moma J.

    31. mart 2015 | 14:14

    Patriota, veliki čovek, kapa dole pred takvom gromadom. Velika mi je čast što sam u više navrata bio u prilici da ga slušam. Takvi ljudi treba da budu uzor svima nama.

  • CoC

    22. novembar 2014 | 16:34

    Upoznao sam ovog coveka,kad ga zagrlis,osetis nesto veoma cudno u sebi,srce zalupa,koza se najezi I zadrhtis,doziveo sam ga kao coveka koji mi je najblizi rod.Oni koji ga znaju,znaju kako zivi ali I da nikad nije trazio vise od toga.Covek je jedan od najvecih SRBA,skidam kapu ovom coveku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA