Ivan Bekjarev imao saobraćajnu nesreću na Novom Beogradu!

Vozač drugog automobila primljen u Urgentni centar. Bekjarev za Telegraf.rs: "Kriv je semafor koji nije radio"

  • 1

Glumac Ivan Bekjarev imao je saobraćajni udes danas oko 12 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada.

Vozač drugog automobila primljen je u Urgentni centar, gde je u toku dijagnostikovanje povreda. U tom delu Novog Beograda ne rade semafori, pa je uzrok nesreće najverovatnije nepoštovanje saobraćajnih propisa.

Vozač automobila marke "Ford" kolima Hitne pomoći prevežen je u Urgentni centar svega nekoliko minuta nakon udesa.

- On se trenutno nalazi kod neurohirurga, gde je u toku dijagostikovanje njegovih povreda - rekao je za Telegraf.rs portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Ivan Bekjarev je prošao bez povreda. U izjavi za naš portal kaže da se oseća dobro, ali je njegov automobil marke "Honda" pretrpeo velika oštećenja.

- Oba automobila su baš oštećena. Moj automobil je oštećen spreda, a taj drugi je sa strane oštećen. Dobro je da niko nije povređen - rekao nam je glumac.

Uzroci ove nesreće, kao i krivac, još uvek nisu poznati. Ipak, moguće je da se nesreća dogodila jer na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada ne rade semafori. U takvim slučajevima vozači treba da poštuju pravilo "desne strane". Međutim, ekipa Telegrafa.rs se na licu mesta uverila da se to ne radi, zbog čega se u tom delu formiraju kolone vozila.

Na pitanje ko je kriv za ovu nezgodu, glumac je kratko odgovorio:

- Kriv je semafor.

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leonard

    29. januar 2013 | 08:37

    U Hrvatskoj je tako nesto nemoguce.A u ovoj prciji od drzave Srbiji i glumci su sefovi na ulicama....Selim se u Hrvatsku gdje je demokracija i uskora Europa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA