KRVAVI OBRAČIN U NIŠU: Mladić (22) izboden nožem u kičmu!

S. S. se sa svojim kumom vraćao kući iz noćnog izlaska kada se sreo sa kavgadžijama. On je više puta uboden u ledja, ali su ubodi prodrli i u pluća i u stomak

  • 16

Nišlija S. S. (23) izboden je noćas nožem na Bulevaru Zorana Djindjića 58 nakon rasprave i tuče sa trojicom za sada nepoznatih mladića. S. S. se sa svojim kumom vraćao kući iz noćnog izlaska kada se sreo sa kavgadžijama.

- Oni su bili na drugoj strani ulice, počeli su da nam dobacuju, mi smo im uzvratili a onda su nam prišli i započeli tuču. Mene je napao jedan a dvojica su se bacila na mog kuma. Udarali su ga rukama i nogama ali nisam video kada su potegli nož jer sam se tukao sa njima pokušavajući da ga odbranim. Pobegli su ka gradskoj bolnici, ja sam potrčao za njima ali su mi umakli. Naleteo sam na policijsku patrolu koja je pozvala Hitnu pomoć i krenula u poteru za napadačima – priča ovaj mladić.

Kako nam je rečeno na niškoj Hirurškoj klinici, S.S. je zadobio brojne ubode oštrim predmetom.

On je više puta uboden u ledja, ali su ubodi prodrli i u pluća i u stomak. Trenutno nije životno ugrožen ali je zadobio povredu kičme zbog koje može da nastupi oduzetost donjih ekstremiteta – rekli su nam u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Policija je saopštila da se intenzivno traga za izvršiocima pokušaja ubistva.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    22. novembar 2014 | 16:16

    Oni su nama dobacili, mi smo njima uzvratili, alo bre deco imate li vi pameti... Niko vas ocigledno nije naucio da pametniji popusta, manite budale, samo produzite dalje, nikad se ne zna na koga cete da naidjete.

  • Ina Nis

    22. novembar 2014 | 16:33

    Ovo je toliko strasno da mi je muka! Izadjes u grad u provod i ne znas da li ces kuci da se vratis! Kakva su ovo vremena dosla, ranije izadjes i poneses novcanik i mobilni, a sada nozeve i pistolje! Sta je bre ovo?!? Dokle vise?!? Ne smes ni da prosetas kao covek, mozda zamisli POGLEDAS nekog slucajno pa se ne vratis kuci!

  • goran

    22. novembar 2014 | 15:44

    Uzas jedan . Dokle vise to nasilje na ulicama. Kazniti za primer na dugogodisnju robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA