Što pre legalizovati marihuanu u medicinske svrhe

Brojna ispitivanja sprovedena u SAD, govore da upotreba marihuane daje pozitivne rezultate u lečenju kancera i dijabetesa, kao i da pozitivno deluje na poboljšanje memorije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Поручник ДЕ РОКО
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Igorče

    24. novembar 2014 | 01:43

    Svako ko je probao marihuanu , tj travu,zna da kad je pod njenim dejstvom nije sposoban da se svađa , a i tuča je poslednja opcija,jer je to biljka prijateljstva i radosti ,a još je i lek za mnoge teške bolesti. Trava sređuje i besparicu,ne da diluješ,nego cimneš dim il dva i baš te briga za sve kad ionako ne možeš ništa da uradiš,para nema,posla nema,svi te kradu i varaju i gledaju u oči,a ti da bi ti bilo lakše odeš u kafanu ili pred prodavnicu da popiješ nekoliko alkohola na recku,pa povraćaš,još se i zakačiš sa prvim prolaznikom. E da imaš lepo kući u saksiji, kao sav normalan svet ,biljku,ubereš cvet,možeš da ga uzmeš kako hoćeš,stres nestaje,sa svima si na ulepo sa širokim osmehom,ne krivudaš dok hodaš,a kad te "pusti" , ....nikom ništa,nije ti muka,možeš da jedeš,ako imaš šta,ne napadaš ukućane zbog gluposti.....divota , a leči i teške bolesti,,100%,dokazano. Ali džaba tupim zube kad farmakomafiji to ne odgovara. Doći će i mojih 5 minuta i potrajaće duže ,100S....ko se zadnji smeje nije ukapirao vic .... LEGALIZUJMO LEKOVITU BILJKU !!!

  • Fanja Pavlov

    23. novembar 2014 | 17:45

    Za nas dijabeticara je to zrak nade da se legalizuje i pomogne u lecenju ili bar olaksanju zivota nas dijabeticara.Ako je tako trbali bi hitno oporaviti neznanje kojim su donosili zabranu i upotrebu marihuane nasi pravnici nisu medecinari i nebi mogli donositi zakone o bilo kakvim hemikalijama jer neznaju osnova nacela zdravog razuma i logike neznaju nista o hemiji bolestima elektronici i o mnogim drugim stvarima pa kako im ko servira oni to uzimaju jovo za gotovo zato i u nasoj zemlji mogu otimati tudju decu i tim cinom unakaziti mentalni razvoj deteta da naprave tim cinom mentalnog bolesnika i onesposobiti dete za ceo zivot.

  • Htc

    23. novembar 2014 | 17:38

    Kod mene u stanu je legalizovana jos od 2006 godine ha ha ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA