SKANDAL: Radnik Hitne pomoći prevozi kupus umesto pacijenata (FOTO)

- Vozilo se parkiralo, a iz njega je izašao čovek u odelu Hitne pomoći. Prišao je prikolici i uzeo jedan džak. Uneo je u kombi i potom otišao. Mislim da niko više nije bio sa njim u kolima - izjavio je autor fotografije

  • 29

Radnik Hitne pomoći fotografisan je u Novom Sadu kako ambulantnim vozilom prevozi kupus. Na osnovu registracije i oznake na vozilu, vidi se da se radi o ambulatnom vozilu novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Fotografiju ovog evidentnog kršenja svih propisa o korišćenju službenih vozila poslao je jedan Novosađanin redakciji "o21.rs", a kako on navodi, slika je nastala u petak ispred firme Elektroreklam na relaciji Novosadski put - Veternik.

- Vozilo se tu parkiralo, a iz njega je izašao čovek u odelu Hitne pomoći. Prišao je prikolici i uzeo jedan džak. Uneo je u kombi i potom otišao. Mislim da niko više nije bio sa njim u kolima - izjavio je autor fotografije koja je nastala u 09.37 ujutru.

Za sada u Hitnoj pomoći nisu komentarisali ovaj slučaj.

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. novembar 2014 | 00:14

    Kupio covek kupus, sta ste digli frku zbog dzaka kupusa... Ja mislim napunio kombi kupusom.

  • Поручник ДЕ РОКО

    24. novembar 2014 | 00:30

    А што човек да не повезе џак купуса боље него да га носи на леђа!

  • Mi nismo anđeli

    26. novembar 2014 | 09:05

    Ajte, ajte, nemojte da preterujete. Ima gorih slucajeva od ovog. Dzak kupusa pa sta. Pogledajte na sta lice bolnice....pa tako sve ostalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA