Ovde je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav (FOTO)

Ekipa Telegrafa vam prikazuje putanju kojom je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav kada su život izgubili Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Stevka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Razum

    28. novembar 2014 | 19:01

    Bez obzira na sve, ja sam ubedjena da do ovako strasnog ishoda ne bi doslo da je prilaz restoranu bio adekvatno OBEZBEDJEN! Jos pre neki dan sam otisla na google maps i najezila se kada sam se "vozeci" se ovim putem koji vodi do restorana nasla iznad Dunava!!! Put je vodio direktno u reku! Insistirati na tome da li je to bio sporedni put ili nije, dolazi ocigledno od strane ljudi koji zamisljaju da zive u Svajcarskoj. I pored alkohola koji ne oznacava mortus pijanstvo itd...sigurna sam da bi jadan decko skrenuo ka kafani, da je bio znak za skretanje!! A tako ocigledno kriticno mesto zasluzuje ogroman znak !!! Mnogo je odgovornih za ovo sto se desilo!!!

  • Radovan Odavić

    24. novembar 2014 | 19:54

    Bez namere da minimiziram sve propuste vozača i okolnost vožnje bez položenog vozačkog ispita i verovatno pod uticajem alkohola,njegovu mladost i neiskustvo,ne mogu da se otmem utisku da je putanja kretanja vozila zaista čudesna! Totalno odsustvo bilo kakve horizontalne i vertikalne signalizacije,neosvetljeno,bez fizičkih zapreka! To su sve elementi koji su takođe doprineli ovoj nesreći a koje niko ne spominje!

  • DRAGAN

    24. novembar 2014 | 19:09

    moje saucesce porodicama nastradalih ali i savetodavno porodice ostecenih neka uzmu dobrog pravnika i neka pokrenu postupak. ovde postoji lanac propusta odredjenih sluzbi koje su zakazale u bezbednosti i sigurnosti na putevima!!! deca su se kretala nepoznatim putem koji je bio u funkciji bez ikakvog obelezija i direkno su nesvesno uleteli u reku..zamislite samo voznju pored reke gdeje obicno smanjena vidljivost i put nepoznat koji direkno vodi u nepovrat to je bas veliko iskusenje i za profesionalne vozace bez alkohola!!!! ovakve situacije treba saobracajni fakultet da vestaci sa studijom sta je sve tu zakazalo!!! najlakse je osuditi decu i spasiti odgovorne u ovom slucaju ima tu jos odgovornih osim vozaca koji je pod alkoholom bez dozvole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA