TRAGEDIJA: Devojka (25) poginula kad se pijana drugarica kolima zakucala u ogradu!

Andrijana Mitić (25) stradala u udesu koji je skrivila njena drugarica Jovana G.(22) koja je sa 1,37 promila alkohola u krvi i usled prevelike brzine izgubila kontrolu nad vozilom

  • 0

Andrijana Mitić (25) iz Rašanca, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u naselju Kamenovo kod Petrovca na Mlavi. Ona je nastradala kao putnik u vozilu marke "opel astra f", kojim je, u alkoholisanom stanju, upravljala njena drugarica Jovana G. (22).

"Do nesreće je došlo u 22.25, kada je Jovana G, vozeći pod dejstvom alkohola, zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad upravljačem, usled čega je vozilo sletelo s kolovoza i udarilo u zidanu ogradu dvorišta porodice Đorđević iz Kamenova. Usled siline udara, Andrijana, koja je sedela na zadnjem sedištu vozila, zadobila je teške telesne povrede, zbog kojih je preminula na licu mesta. Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo pristigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje njenu smrt. Jovana G. zadobila je lake povrede, dok su dve devojke, koje su se sa njima nalazile u vozilu, ostale nepovređene", rekla je Jasmina Tišma, portparol Policije uprave Požarevac.

Ona je dodala da je Jovana G. nakon saobraćajne nesreće privedena u požarevačaku policiju, koja joj je, nakon saslušanja, odredila zadržavanje do 48 sati. Nakon obavljenog testiranja, utvrđeno je da je imala 1,37 promila alkohola u krvi. Ona će biti predata istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, uz krivičnu prijavu ze teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, koji će doneti odluku o tome da li će biti zadržana u pritvoru.

Ovo je druga teška saobraćajna nesreća koje se desila na području opštine Petrovac na Mlavi u samo dva dana. Prethodna se dogodila 19. marta popodne, u selu Ranovac, kada je poginuo maloletni David Radulović (15), učenik osmog razreda, nakon što se prevrnuo džip koji je vozio njegov vršnjak.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA