Zabranjuju Vini Pua jer je hermafrodit? (VIDEO)

Novi park u poljskom gradu Tušinu bi trebao da nosi ime Vini Pu-a, i da bude prekriven figurama ovog crtanog junaka. Međutim, političari smatraju da to nije primereno, jer nije utvrđeno kog je pola Vini Pu i uvek je go do od struka na dole

  • 11

Omiljeni lik iz crtanih filmova, široko rasprostranjen u svetu, Vini Pu, mogao bi da bude zabranjen u Poljskoj. Naime, političari  u toj zemlji polemišu o tome da li je Pu dostojan da dečije igralište bude prekriveno figurama crtanog junaka jer je neprikladan za decu.

Novi park u gradu Tušin bi trebao da nosi ime Vini Pu-a i da bude prekriven figurama ovog crtanog junaka. Međutim, političari smatraju da to nije primereno, jer nije utvrđeno kog je pola i uvek je go do od struka na dole.

- Kreator ovog crtanog junaka je odsekao Pu-u testise zbog problema sa identitetom, pa je sada Vini hermafrodit - rekla je jedna od političarki prilikom rasprave.

Lokalno stanovništo je ogorčeno ovim postupkom i raspravom, jer smatra da političari troše vreme na nebitne, trivijalne stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA