Kremiran Miloš Janković, drugi mladić iz BMW-a smrti! (FOTO)

Od njega su se oprostili i roditelji i rodbina ostalih mladića i devojaka koji su bili žrtve ove tragedije. Nešto pre njega, sahranjen je i Nemanja Antić, koji je bio takođe poginuo u ovoj nesreći, dok će Anastasija Stajić biti sahranjena u četvrtak na Novom bežanijskom groblju

  • 3

Više stotina drugova, prijatelja, članova rodbine i porodice ispratilo je danas Miloša Jankovića na njegov poslednji put danas na Novom groblju u Beogradu.

Od njega su se oprostili i roditelji i rodbina ostalih mladića i devojaka koji su bili žrtve ove tragedije.

Nešto pre njega, sahranjen je i Nemanja Antić, koji je bio takođe žrtva ove nesreće, dok će Anastasija Stajić biti sahranjena u četvrtak na Novom bežanijskom groblju.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Adi Huji u Beogradu u subotu rano ujutru poginuli su Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20), koji su se udavili kada je BMV u kojem su se nalazili sleteo s puta u Dunav. Iz potopljenog vozila su uspeli da isplivaju Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18), kao i sin novinarke Olje Bećković, Luka Višnjić (20).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • korekcija

    25. novembar 2014 | 16:49

    POCIVAJ U MIRU JANKELA! Bebicina sahrana je u cetvrtak u 14:30 na novom bezanijskom groblju.

  • Ika

    25. novembar 2014 | 17:01

    Pocivajte u miru sa andjelima ! Tuga.... :'(

  • Strava

    25. novembar 2014 | 18:55

    Pocivaj u miru!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA