Mučki je tukao starca u tramvaju, a onda je stigla optužnica! (VIDEO)

Stefanu Đikanoviću sud je ukinuo pritvor jer su saslušani svi svedoci, a u narednom periodu će biti zakazan početak suđenja

  • 9

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv Stefana Đikanovića koji je 12. novembra, kao brojač putnika u gradskom prevozu na tramvajskoj liniji broj dva, šutirao starijeg čoveka dok je pokušavao da uđe u vozilo.

Portparol tužilaštva Irena Bjeloš rekla je Tanjugu da se optužnim predlogom Đikanović tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. Incident se dogodio 12. novembra, a nasilnik je istog dana uhapšen. Snimak incidenta jedan sugrađanin zabeležio je svojim mobilnim telefonom i objavio preko interneta.

Đikanoviću je sud po službenoj dužnosti ukinuo pritvor, pošto su saslušani svi svedoci, a u narednom periodu biće zakazan početak suđenja. Na snimku se vidi kako muškarac zadužen za brojanje putnika šutira i gura starijeg čoveka koji je hteo da uđe u tranvaj.

Sekretarijat za saobraćaj nije direktno angažovao ljude za brojanje putnika, već je taj posao na tenderu poveren kompaniji CEP, koja je preko omladinskih zadruga angažovala više od 400 radnika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ginekolog 100%

    25. novembar 2014 | 17:54

    Gradski prevoz je za sve ljude nemogu se birat putnici, koji je on faktor da sutira starca sto ne sutira mladje....

  • KaleBrdo

    25. novembar 2014 | 19:03

    Ovaj je sve vreme bio u zatvoru? A zašto nisu uhapsili mladića koji je tukao ženu na sred ulice pred decom?

  • Neko

    25. novembar 2014 | 17:33

    Bez starca nema udarca :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA