Privedeno sedam navijača osumnjičenih za ubistvo Marka Ivkovića!

U telefonskom razgovoru, ministar inostranih poslova Turske Mevlut Čavušoglu je Dačiću rekao da će redovno izveštavati o toku istrage

  • 2

Turski ministar inostranih poslova Mevlut Čavušoglu obavestio je danas šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića da turska policija vrši opsežnu istragu o ubistvu navijača Marka Ivkovića u Istanbulu i da je ovim povodom na informativni razgovor već privedeno sedam lica.

U telefonskom razgovoru, Čavušoglu je Dačiću rekao da će nas redovno izveštavati o toku istrage.

Turski ministar ponovo je izrazio saučešće povodom ubistva srpskog državljanina Marka Ivkovića pred utakmicu u Istanbulu, saopštilo je ministarstvo spljnih poslova Srbije.

Ivanović je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gde je dosao da posmatra košarkašku utakmicu beogradske Crvene Zvezde i Galatasaraja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kagero

    25. novembar 2014 | 20:31

    Ja zivim u Turskoj i mogu samo da kazem da su reakcije ovde vidne! Svi su zgrozeni aktom navijaca. Na televiziji se izvestava o napretku i jako puno policajaca je angazovano kako bi se ovaj zlocin sto pre resio! Isto tako da kazem da su se svi oni malo uplasili jer je sve ovo podignuto na visoki drzavni nivo i niko ovde ne zeli probleme. Kao i u svakoj državi, dovoljno je 10 idiota pa da cela zemlja ispasta. Tako je i kod nas (u Srbiji).

  • Pamtelejmon

    25. novembar 2014 | 22:12

    Turci su to...bice tresla se gora rodio se mis....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA