SADISTIČKO UBISTVO: Tinejdžer ubio dečaka kojeg je upoznao na internetu (FOTO)

Brek Bednar (14) je pronađen sa smrtonosnom ranom na vratu, a njegovi roditelji su izjavili da je rekao da ide da se vidi sa prijateljem kojeg je upoznao na internetu pre nego što je ubijen

  • 2

Kompjuterski inženjer Luis Dejns (19) priznao je ubistvo četrnaestogodišnjeg dečaka Breka Bednara kojeg je upoznao preko interneta.

Brek Bednar je pronađen sa smrtonosnom ranom na vratu u Eseksu, u Engleskoj, u februaru ove godine. Njegovi roditelji su izjavili da je rekao da ide da se vidi sa prijateljem kojeg je upoznao na internetu, pre nego što je ubijen.

Luis Dejns je prvobitno negirao sve optužbe, ali kasnije je priznao krivicu. Lorin Lafejv, majka dečaka, rekla je da oseća "izgubljeno i da joj je srce slomljeno" i upozorila javnost na „opasnosti od onlajn predatora“.

Nakon dečakovog ubistva, osoba koja se predstavlja kao dečakov rođak je na Fejsbuku postavila informaciju da je tinejdžer bio usamljen i da je na internetu tražio prijatelje.

Breka su drugovi opisali kao "neverovatno pametnog, zabavnog i simpatičnog dečaka, koji se okrenuo kompjuteru i internetu radi zabave". Tužilaštvo tvrdi da je u pitanju bio zločin sa "seksualnim i sadističkim motivima".

(Telegraf.rs / Izvor:news.sky.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    25. novembar 2014 | 22:04

    Tesko da je inzenjer sa 19. godina. Ali student tog navedenog smera, vrlo verovatno. Eh, svega ima danas...svi se nesto kolju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA