SPRDALI SE SA SMRĆU OVOG ANĐELA: Evo šta su ovi blizanci monstrumi napisali za ubijenu devojčicu

Blizanci iz Britanije započeli su sa zbijanjem šala na račun ubijene dvogodišnje devojčice postavljajući na Fejsbuku različite fotografije sa ironičnim komentarima. Oni su podelili slike na kojima je pisalo "Partija bilijara?", aludirajući na činjenicu da devojčica pretučena slomljenim štapom za bilijar

  • 10

Braća blizanci iz Britanije Kevin i Kalum Borland su na internetu objavili slike i postove na kojima se rugaju ubijenoj Medison Horn (2), koju je usmrtio dečko njene majke. On je pretukao nevinu devojčicu, lupajući joj glavu o zid sve dok je davala znake života.

Kevin i Kalum su započeli sa zbijanjem šala na račun ove tragedije, postavljajući na Fejsbuku različite fotografije sa ironičnim komentarima. Oni su podelili slike na kojima je pisalo "Partija bilijara?", aludirajući na činjenicu da je nasilnik nju tukao i slomljenim štapom za bilijar. Ono što je zabrinjavajuće je i podatak da je ovako nešto zaradilo 2 lajka na društvenoj mreži.

Sa ovim neumesnim šalama počeli su samo nekoliko dana posle priznanja Kevina Parka da je počinio ovo strašno ubistvo. Mala Medison je imala oko 65 povreda, što je prouzrokovalo unutrašnje krvarenje kao i raspad njene jetre. Za ovaj zločin, Park je dobio 22 godine robije.

Blizanci su na početku negirali da imaju veze sa ovim fotografijama, ali su se kasnije branili rečima da su samo želeli da nasmeju svoje prijatelje, prebacivajući odgovornost jedan na drugog. Jedan od njih je čak tvrdio da i sam misli da je tako nešto bolesno i da je to uradio njegov brat a ne on.

Oni su i ranije zbijali šale vezane za velike i teške tragedije, čime su povredili mnoge ljude čiji su bližnji stradali na taj način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA