SA SUZAMA U OČIMA: Roditelji slušali kako srce njihovog sina kuca u grudima drugog čoveka! (VIDEO)

Roditelji i sestra nesrećnog studenta izrazili su želju da upoznaju Toma. Susreli su se, a tom je prilikom porodica Hejsler stetoskopom oslušnula kako kuca srce preminulog sina i brata u grudima drugog čoveka

  • 2

Student Metju Hejsler (21) poginuo je u požaru pre osam meseci. Skrhani roditelji odlučili su da će poštovati njegovu želju da donira organe i tako spasi nečiji život.

Meks ima redak srčani poremećaj i jedina nada bila je transplantacija. Doktori su mu rekli da bez odgovarajućeg srca neće dugo živeti i preostalo mu je samo čekanje da se pojavi odgovarajući donor.

Na listi čekanja za transplantaciju proveo je tri godine i pritom je odbijen čak pet puta. Počela je da mu je otkazuje jetra i izgledalo je da je neminovni kraj vrlo blizu.

No, zahvaljujući Metjuu i njegovom roditeljima, Tom je operisan u zadnji čas i u njegovim grudima sad kuca srce dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Roditelji i sestra nesrećnog studenta izrazili su želju da upoznaju Toma. Susreli su se, a tom je prilikom porodica Hejsler stetoskopom oslušnula kako kuca srce preminulog sina i brata u grudima drugog čoveka.

Metjuov otac je tom prilikom izjavio da je njegov sin odlučio da podari život nekom drugog i da je to sjajno.

Metjuovi organi spasili su živote više od 60 ljudi – među njima i četrdesetšetogodišnjakinji i jednom pedesetšestogodišnjaku kome su donirani bubrezi ovog humanog mladića.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: kare11.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA