EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimak hapšenja ubice Marka Ivkovića! (VIDEO)

Ubica je turski državljanin, a odao ga je neko od već uhapšenih navijača, koji su učestvovali u neredima u petak ispred dvorane “Abdi Ipekči”. Osumnjičeni se krio na nepoznatoj adresi, policija imala probleme sa identifikacijom gledajući snimke oko dvorane zbog mraka i baklji

  • 46

Turska policija juče je privela osumnjičenu osobu za ubistvo navijača Crvene zvezde pred utakmicu Galatasaraja i crveno-belih.

Neke od kamera tamošnjih TV stanica snimile su trenutak ulaska osumnjičenog sa inspektorima u bolnicu. Kako navode mediji, ubica je turski državljanin, a odao ga je neko od već uhapšenih navijača, koji su učestvovali u neredima u petak ispred dvorane “Abdi Ipekči”.

Navodno, osumnjičeni se krio na nepoznatoj adresi, ali je u toku popodneva uhapšen, iako je policija imala probleme sa identifikacijom gledajući snimke oko dvorane zbog mraka i baklji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    27. novembar 2014 | 13:26

    Nasli nekog da se slika i malo proseta i to u Galatasarajovom dresu da bude upecatljivije! Ma to su Turci, nece oni kazniti svoje zbog nekog naseg!

  • Mr X

    27. novembar 2014 | 15:44

    Nije mi jasno šta rade ovi navijaći galate, prošle godine su ubili jednog pristalicu fenerbahçe-a ove godine našeg državljanina. Pa to nisu bolan navijaci već ubice. Ja kao navijač novog pazara i fenera odudjujem ovo maksimalno. Ne mogu ni da zamislim kako je njegovoj porodici. NEK mu je vjecni rahmet(slava) a porodici nek dragi Bog da strpljenje i da posle ovoga nadju bar malo mira. Treba ga zatvoriti dozivotno u samici. A od osvete neće niko postići nista onda smo isti kao i oni. UBICE.

  • fcrs

    27. novembar 2014 | 14:49

    E gledaj ga na sta lici,pa smejurija.Junacina,tezi noz od njega!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA