DEDA (84) JE IZAŠAO SA BLIZNAKINJAMA (17): Nećete verovati šta se desilo kad ih je odveo u stan

Dve tinejdžerke su opljačkale deku, tako što su ga zavezale i uzele mu sav novac i kreditne kartice, ostavljajući ga samog u njegovom stanu u Njujorku

  • 13

Pol Aronson (84) pokušao je da ostvari kontakt za osobama ženskog pola preko veb stranice za upoznavanje sklapanje novih parova i potencijalnih veza. Međutim, ovaj stariji Njujorčanin nije očekivao da će ugovoreni sastanak sa Šajnom Foster (17) krenuti u sasvim drugom smeru.

Na početnoj stranici ovog sajta predstavljen je moto i cilj ove ideje, a to je "Veza na tvoj način- Mesto gde lepi i uspešni ljudi stvaraju obostrano korisne odnose". Ovaj deka je otišao na prvi sastanak sa sedamnaestogodišnjakinjom, koja je već na drugi sastanak povela i svoju sestru, posle čega je usledila pljačka njihovog izabranika.

Njih troje su večerali u skupom i luksuznom restoranu, a onda ih je pratilac pozvao u svoj stan, kako se navodi u policijskim i sudskim dokumentima. Tamo su stvari izmakle kontroli kada su bliznakinje uzele od muškarca 420 dolara i kreditne kartice, nakon čega su otišle u kupovinu šminke.

- Tražio je stvari koje nisam htela da uradim. Ružan je, star i odvratan. Zavezala sam ga, uzela mu novac i otišla. Počela sam da se ježim od njega - rekla je tinejdžerka detektivima.

- Stari je prijavio mene? Ne razumem zašto - izjavila je Šajna.

Advokat njene sestre Šalajne navodi da je njegov klijent nevin i da ona nije učestvovala u krivičnom delu koje je izvela njena sestra. Ipak, obe sestre se terete za otmicu, provalu, razbojništvo i napad, pa su iz tih razloga zadržane bez mogućnosti uslovne slobode.

Protiv Aronsona neće biti podnesena prijava, jer prema tamošnjem zakonu devojke imaju dovoljno godina za pristanak na seksualne odnose.

(Telegraf.rs/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    28. novembar 2014 | 23:26

    Zasto nece biti prijavljen I procesuiran? Perverznjak matori da izlazi sa osobama od 17 godina!? Neka su ga opljackale! Trebale su mu zadnju centu uzeti!

  • ĆupričaninSWE

    29. novembar 2014 | 09:50

    Uopšte mi ga nije žao!

  • Made in Great Britain

    29. novembar 2014 | 09:55

    Mek k'o dekin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA