STRAVIČNA ISPOVEST PREBIJENE DEVOJKE: "Tukao me je od pola 10 do jedan po podne. Udarao me je, šutirao, pljuvao"

J. K. (17) iz Rume, koju je Pavle Baluban iz Beočina tukao, vezao za automobil i vukao po putu, kaže da je dobila batine jer je njen dečko pogrešno protumačio SMS koji je pronašao u njenom telefonu

  • 2

Sedamnaestogodišnja J. K. iz Rume, koju je momak Pavle Baluban (28) iz Beočina tukao, vezao za automobil i vukao po putu, u ispovesti za dnevni list Press opisala je šta se dogodilo kobnog dana. U policiji kažu da Balubanu ovo nije prvi put da bije devojku. On je uhapšen juče i biće odveden na saslušanje istražnom sudiji.

Kako je ispričala J. K., ona i Pavle bili su u vezi godinu dana, a noć pre nego što se sve desilo on je prespavao u njenoj kući.

- Ujutru je trebalo da me vozi u školu. Međutim, na pola puta primetila sam da mi nema telefona. On je rekao da je kod njega i pitao me za jednu poruku koju sam dobila. Bio je to SMS od mog druga s kojim se nisam dugo videla i koji je samo pitao kad ćemo da se vidimo. Pavle je to shvatio na drugi način i odmah me je ošamario - počinje priču J.K.

Ona kaže da od tog trenutka Baluban nije prestajao da je bije.

- Umesto u školu, odvezao me je u njegovu kuću u Beočin. Zapretio mi je da ne smem ni reč da kažem njegovim roditeljima. Ostali smo tamo nekoliko minuta i onda me je stavio u kola i krenuli smo ka Fruškoj gori. Sve vreme je pričao da će me ubiti i udarao me je neprestano - kaže J. K.

Pavle Baluban je u jednom trenutku zaustavio kola na putu u selu Andrevilje. Tada je za devojku počelo pravo mučenje.

- Tukao me je od pola 10 do jedan po podne. Udarao me je, šutirao, pljuvao. Kad bih pala, on bi me podigao i nastavio da me bije. Nigde nije bilo ljudi, bila sam ubeđena da će me ubiti. Onda je izvadio povodac za pse i vezao mi ruke. Zakačio me je za kola i krenuo da me vuče po putu - kaže maloletna devojka, pa nastavlja:

- Ne znam ni sama koliko je to trajalo. Vrištala sam, krvarila na sve strane. Povodac mi je nekako spao sa ruke i on je zaustavio kola. Pomogao mi je da ustanem, a onda nastavio da me bije, da me obara i ponovo podiže kako bi me opet srušio na zemlju - priča J. K.

Nasilnik je onda žrtvu stavio u kola i odvezao je kod njene drugarice u Rumu.

- Dovukao me je do njenog dvorišta, odgurnuo na zemlju i pobegao. Brzo su zvali hitnu pomoć. Ustanovili su da mi je slomljen nos, kontuziju glave, podlive i poderotine po licu i telu. Jedva ličim na sebe - završava J. K.

Pavle Baluban je odmah nakon napada uhapšen. On već ima dosije u policiji i poznat je po incidentima s devojkama. J. K. nije prva devojka koju je tukao, ali nikada do sada nije optužen za ovako nešto.

(M. S. / Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Jovanovic

    24. mart 2012 | 09:01

    Nie nikad do sada uhapsen zato sto svi cute

  • Sale

    19. decembar 2020 | 16:51

    Ово пустити родбини од претучених девојака,па да види како се бије и ломи...без суда и полиције! Само доведу и предају у руке...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA