"Zemunci" napravili gulaš od Juretovog penisa i prostate!

Jurišić likvidiran posle svađe s Lukom Bojovićem. On je ubijen udarcem čekićem u glavu, zatim je raskomadan testerom za drva, nakon čega su neki delovi pojedeni

  • 3

Raskomadani ostaci Milana Jurišića Jureta, člana "zemunskog klana", nađeni su u reci Manzanares u Madridu. Delovi tela pronađeni su na osnovu informacija iz pisma nađenog u stanu nedavno uhapšenog Luke Bojovića, u kome se navode zaprepašćujući detalji ubistva, zbog kojih je Španija u šoku.

U pismu na srpskom jeziku otkriveno je da su "zemunci" nakon ubistva svog saradnika Milana Jurišića pojeli njegovu prostatu i penis!

Jurišića je, prema sopstvenom priznanju, ubio i raskomadao Sretko Kalinić, što je on ispričao hrvatskim inspektorima nakon što je uhapšen u toj zemlji. Španska policija trenutno ispituje delove tela koji su pronađeni u sredu, ispod mosta u madridskoj reci, kako bi se definitivno utvrdilo da se radi o Milanu Jurišiću iz "zemunskog klana".

List Pais navodi da je policija sigurna da je telo Jurišićevo, a zvanična potvrda trebalo bi da stigne nakon analiza u Centralnoj forenzičkoj laboratoriji Španije. Kako je objavljeno, policija je do podataka o mogućoj lokaciji tela došla iz pisma pronađenog u stanu Luke Bojovića u Valensiji, u kojem je do detalja opisano monstruozno ubistvo Jurišića.

- Pismo je napisano na srpskom jeziku i tu se navodi da je Jurišić ubijen posle svađe sa Lukom Bojovićem, koja je izbila zbog ženske osobe. On je ubijen udarcem čekićem u glavu, zatim je raskomadan testerom za drva, nakon čega su neki delovi pojedeni - navodi se u pismu, u kome se dodaje da su prvo pojedeni prostata i penis "jer je to prvo što se jede".

Kako je ranije utvrđeno, Kaliniću je u zločinu pomagao Miloš Simović. Nakon što su raskomadali telo, oni su delove ubacili u mašinu za mlevenje mesa, ali se ona, od metka koji je od ranije bio u Jurišićevom telu, zaglavila i pokvarila. Tada su dvojica zločinaca došli na ideju da preostale delove tela skuvaju u gulaš. Međutim, obrok koji su pripremili nisu oni pojeli, već su pozvali na ručak Vladu Budalu, koji se najeo gulaša ne znajući da je pojeo nekadašnjeg prijatelja!

Pais navodi da su ubice ostatke tela koje su samleli spakovali u crne kese, pomešali sa đubretom i bacili u reku Manzanares.

- Čitav stan je bio prekriven krvlju i mašću, pa im je trebalo pet dana da ga detaljno očiste - naveo je španski list.

Španski forenzičari su u reci pronašli više od 100 delova tela, naročito parčića lobanje. Jedno od najvažnijih otkrića je pronalazak ručke od mašine kojom su "zemunci" samleli Jurišićevo telo. Stručnjaci će DNK sa više od sto pronađenih delova kostiju uporediti sa uzorcima DNK Jurišićeve bliske rodbine, koje bi trebalo da dostavi srpska policija.

Milan Jurišić je bio pripadnik "zemunskog klana" od trenutka nastanka te kriminalne organizacije. On je nakon ubistva Zorana Đinđića, zajedno sa nekolicinom članova bande, pobegao bez traga. U odsustvu je za ubistvo premijera osuđen na 30 godina robije, dok je na 20 godina zatvora osuđen zbog zločina koje je počinio kao pripadnik "zemunskog klana".

Jurišić se u međuvremenu, tokom bekstva, pozicionirao u podzemlju kao jedan od najpouzdanijih profesionalnih ubica, koji uglavnom odrađuje poslove za narko-mafiju. Međutim, vremenom su utihnule priču o njemu, a sudbina mu se saznala kada je Kalinić ispričao šta se dogodilo.

(I. M. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrijana Balok Nikolic

    23. mart 2012 | 13:50

    ovo nije bolesno,...........ne postoji rec za opisati,...kakav mozak moze ovo da uradi ???

  • MARIJA

    23. mart 2012 | 14:51

    MONSTRUMI

  • kristina

    1. maj 2012 | 14:14

    Ovo je uzas uzas da se opisati ne moze!Kako mogu ovakvi da slobodno setaju u slobodi delujuci kao normalne osobe!?Ljudima nije dovoljno samo ubiti vec kasapiti,seci telo na komade i jos samleti i pojesti!Nemam reci sto ovakvi uopste postoje i sto su potojali!?Samo znam da je Sver sve gori i gori!O br ljudi pjescemo izgleda jedni druge nazalost!Samo stroga vlast i nebi ukinula smrtnu kaznu!Bolje zlocinca posuditi na smrt za primer i nece se dogadjati ovakvi uzasi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA