OSVOJI VREDNE NAGRADE: Dizajniraj školske uniforme!

U novoj akciji regionalne dizajnerske zajednice GreenDesign.rs, pozivaju se svi oni koji imaju ideje za dizajn školskih uniformi. Nagrade za ovaj konkurs su vredne, i koristiće dobitnicima u daljem frilensingu i dizajnu

  • 1

GreenDesign.rs, najveća regionalna dizajnerska zajednica, pokrenula je veliku društveno odgovornu akciju: Dizajnirajte uniforme i osvojite vredne nagrade!

GreenDesign.rs želi da pobednicima pomogne u daljem, kvalitetnijem i efikasnijem radu. Nagrade za ovaj konkurs su vredne, i koristiće dobitnicima u daljem frilensingu i dizajnu.

- Mi nećemo komentarisati kvalitet samog dizajna jer jako cenimo inicijativu, napor i trud svih u školi. Ali želimo da im pomognemo, naročito đacima, da nose svoje moderne uniforme sa ponosom. Želimo da im pomognemo da u najboljem svetlu predstavljaju svoju školu. Sa osmehom na licu. Želimo i da pokažemo javnosti kako se danas, u 21. veku, dobija dizajn. Danas je neko drugo, moderno, vreme a time i sam proces dobijanja dizajna dobija novu dimenziju. Živimo u eri interneta - izjavili su ljudi iz ove dizajnerske zajednice.

Pobednik dobija kvalitetan i odličan tablet marke Acer (sa olovkom za crtanje), drugoplasirani vrhunsku i profesionalnu dizajnersku grafičku tablu marke Intuos (sa besplatnim programom Corel Paint), a trećeplasirani mesec dana besplatnog korišćenja InCentar coworking prostora u centru Beograda. Takođe, svi dizajneri, učesnici na ovom konkursu, dobiće jednogodišnju besplatnu Premium članarinu na GreenDesign.rs.

GreenDesign.rs je do sada više puta organizovao društveno odgovorne i humanitarne konkurse. U novoj akciji, sve osnovne i srednje škole u regionu moći će besplatno da preuzmu pobedničke radove ili bilo koji drugi dizajn, i da ih koriste za svoje potrebe.

Konkurs traje do 14.12.2014. a svečana dodela nagrada biće u sjajnom InCentar coworking prostoru 20.12.2014. od 19h. Svi ste pozvani!

Krenite sa dizajniranjem odmah na #DizajnirajUniforme konkursu i osvojite ove vredne nagrade!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djina

    30. novembar 2014 | 21:58

    Sve zavisi od toga kakav je kreator (npr. kakvu muziku slusa: klasicna, rock, narodna, pop, folk,...), takva ce i uniforma biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA