HOROR KOD PANČEVA: Pokrali starca pa ga zaklali na spavanju

Ubijeni Tima Obrenov (62), koji je živeo sam, imao je povrede na vratu, a u kući su bili vidljivi tragovi premetačine, rekla je Olivera Šošdena iz pančevačkog Višeg javnog tužilaštva

  • 9

Telo ubijenog Time Obrenova (62) pronađeno je u nedelju uveče njegovoj kući u selu Omoljica pored Pančeva. Uviđaj nije obavljen tada jer u kući žrtve nije bilo struje.

Ubijeni, koji je živeo sam, imao je povrede na vratu, a u kući su bili vidljivi tragovi premetačine, rekla je za "Naše novine" Olivera Šošdena iz pančevačkog Višeg javnog tužilaštva.

Meštani sela imali su podeljeno mišljenje o žrtvi, ali se svi slažu da je bio preke naravi.

- Pretio mi je da će me ubiti. Tačnije, pretio je svakome ko mu se zamerio, pa čak i svojoj rođaki. Klonili smo ga se jer smo mislili da je lud, skoro ceo život je živeo sam, nije imao ženu ni decu, a i s rođacima je veoma malo komunicirao - rekla je komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Dodala je i da meštani sumnjaju ko bi mogao da bude ubica, čovek koji ima deblji policijski dosije i koji je već robijao zbog ubistva.

- Pa naravno da na njega sumnjamo, na koga ćemo? Policija će to da ispita, ali u selu se već priča ko je, možda su se zbog para zamerili, ko zna - kaže jedan od meštana Omoljice.

Rođak ubijenog, Mile Obrenov potvrdio je da Tima gotovo ni s kim nije govorio.

- Niko mu nikad u kuću nije ulazio, pa ne znam ni kako je ubica ušao preko ovolike ograde. Bio je u nekom svom svetu, gajio stoku i obrađivao zemlju i od toga je živeo, a veoma često je pričao sam sa sobom. Čudi me da su  ga tako brzo pronašli mrtvog, nekad se dešavalo da ga niko ne vidi po deset dana, a da se niko ne zabrine - rekao je rođak i dodao da je komšija primetio da su Timine svinje bile puštene dva dana, pa su zbog toga alarmirali rođake.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    2. decembar 2014 | 08:53

    62 g. Starac. Nemoze da se odbrani, nemoćan. A nas teraju da radimo do 65. Bože ima li te?

  • Prkosna pesma

    2. decembar 2014 | 11:25

    Nisam primetila da starcima nazivaju Colica, Bregu, Harisa a svi su stariji od ovog "starca". Zrtva moze da bude i mladic, nazalost. I malo vise postovanja i pismenosti.

  • ironičar

    2. decembar 2014 | 19:14

    Šta se sve dešava u Srbiji.. treba uvesti smrtnu kaznu, a dok ne dođe smrtna kazna dobro isprebijati i to svaki dan te zlikavce. Interesantno kolko ljudi ima te "debele dosijeje" robovali već a izađu i ponovo kolju, pljačkaju, siluju i nikom ništa. Takvo zlo nema šta da traži u našem društvu, zatvoriti u tamnicu za ceo život i nek ceo život razmišlja šta je uradio i zašto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA