BAKA CARICA: Lopov pokušao da joj otme torbu sa čarapama, a ona mu pokazala šta je snaga!

Lopov je zgrabio torbu punu pletenih čarapa od Drage Vasiljković, ali starica ni za živu glavu nije htela da je pusti. Grčevito se otimala sa mladićem nekoliko minuta sve dok ga prolaznici nisu savladali

  • 13

Draga Vasiljković (85) iz Niša hrabro se uhvatila ukoštac sa 23-godišnjim razbojnikom koji je u nedelju pokušao da joj otme torbu punu pletenih čarapa. Lopov je svom snagom otimao torbu iz Draginih ruku, ali starica nipošto nije nije htela da pusti, čak ni kada ju je bahati mladić oborio na zemlju i vukao po putu.

 

Nesrećna žena se grčevito borila i vikala sve dok joj nisu pomogli prolaznici, koji su zadržali lopova do dolaska policije. Utvrđeno je da je Dragu napao Nišlija M.Z, u čijem je policijskom dosijeu zabeležena čak 51 krivična prijava zbog krađa i razbojništva.

 

- Nisam neko ko može da sedi kući, već i u ovim godinama ne prestajem da radim. Oparam tako neke stare džempere, pa pletem čarape, a onda ih prodajem na pijaci. Tako mi prođe vreme, a i uzmem neki dinar. Tog dana sam pošla na nišku Veliku pijacu, pa sam sela na klupicu i čekala autobus. Videla sam tog momka kako prolazi pored mene i gleda me. Odmah mi je bilo nešto sumnjivo, pa sam za svaki slučaj primakla torbu - opisala je Draga svoj susret sa lopovom za list "Informer".

 

 

Kako kaže, razbojnik ju je munjevito zaskočio s leđa.

 

- Zgrabi on torbu i povuče, al' ja ne puštam... Vuče on, al vučem i ja. Tako ti se mi natežemo oko torbe, a ja vičem: "U pomoć, ljudi! Lopov, spasavajte!" Međutim, on ne pušta! Mislim se ja: "E, nećeš ti da mi uzmeš moje čarape!" On trgnu torbu, ja padoh, al' se i dalje držim za ručke! On onda poče da me vuče, al' džaba! Ja ne puštam torbu nikako. Na kraju me nekako cimnuo i istrgao mi torbu, al' mu je bilo uzalud. Već su me ljudi čuli, pa potrčaše i uhvatiše ga, a torbu mi vratiše - ispričala je ova hrabra starica i dodala da zbog ovog napada nema nameru da se zatvori u kuću.

 

(Telegraf.rs / Informer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    2. decembar 2014 | 00:58

    51 krivicna prijava,aloooo, ne kapiram..

  • Mali Mrav

    2. decembar 2014 | 00:51

    Nasmeja me bakica hahaha al sve u svemu zalosno!

  • Aca

    2. decembar 2014 | 07:51

    Stize i 52 krivicna prijava i vracaju ga kuci i nikom nista... Ko da nema.ni jednu.. Slobodan covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA