Zbog ovog videa Putinove seksi špijunke svi Rusi idu u vojsku (VIDEO)

U ulozi vojnika se odlično snašla, iskusno je koristila pušku, marširala i pela se na tenkove. Takođe, na snimku ona trenira sa jednim vojnikom, koji je uči kako da "barata" nožem

  • 3

Ruska špijunka, Ana Čapman, ima glavnu ulogu u novom promotivnom spotu, zajedno sa vojskom predsednika Vladimira Putina, koji veliča napad Rusije na Ukrajinu.

Ana Vasiljevna Čapman (32), devojačko prezime Kuščenko, rođena u Volgogradu je zanosna crvenokosa devojka koja je za potrebe snimanja motivacionog videa obukla vojnu uniformu.

U ulozi vojnika se odlično snašla, iskusno je koristila pušku, marširala i pela se na tenkove. Takođe, na snimku ona trenira sa jednim vojnikom, koji je uči kako da "barata" nožem.

Da vas podsetimo, Ana je uhapšena u junu prošle godine u SAD pod optužbom da nije informisala američke vlasti da sarađuje sa stranim obaveštajnim službama. Zbog toga je sa još devet osoba bila proterana iz SAD i zamenjena u Beču za četiri ruska građanina koji su radili za britansku i američku obaveštajnu službu.

Posle deportacije u Rusiju, Ani su i Britanci oduzeli državljanstvo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    2. decembar 2014 | 21:23

    jel mogu i ja u rusku vojsku

  • Petrovasila

    3. decembar 2014 | 01:50

    Ustvari mi smo gledali americki propagandni film protiv rusa. Nista novo,, samo debili se primaju na ovu kratku reportazu o ruskoj vojsci.

  • Meni je ovo glupo i amateski

    2. decembar 2014 | 14:36

    I ono sto snimaju Englezi film o Tjuringu i Enigmi.Po meni Legijini filmovi si bolji i nisu samo filmovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA