VOLITE MILF? Ovo je Fejsbuk stranica za upoznavanje bogatih žena! (FOTO)

- Međunarodni servis za upoznavnaje ljudi. Otiđite s nekim na Ljubavni Sastanak - Hrvatska, Srbija, Bosna, Slovenija i Crna Gora. Već danas možete upoznati stotine atraktivnih muškaraca i žena, pronaći prijatelja, romantiku ili ljubav svog života - poručuju osnivači ove stranice

  • 11

Na društvenoj mreži Fejsbuk otvoren je profil koji posreduje pri upoznavanju bogatih dama u državama bivše SFRJ!

- Međunarodni servis za upoznavnaje ljudi. Otiđite s nekim na ljubavni sastanak - Hrvatska, Srbija, Bosna, Slovenija i Crna Gora. Već danas možete upoznati stotine atraktivnih muškaraca i žena, pronaći prijatelja, romantiku ili ljubav svog života - poručuju osnivači ove stranice.

Profil je otvoren nedavno, 9. novembra, a svi zainteresovani mogu da se učlane besplatno.

Komentari korisnika su, očekivano, i veše nego pozitivni.

- Ljubavni Sastanak upoznavanje je najbolji sajt za druzenje, dopisivanje, e-muvanje, brak... Najbolji način da upoznavanje novih prijatelja i partnera, sajt Ljubavni Sastanak! Druženje i dopisivanje sa drugima preko ovog sajta je veoma zabavno, a uz to i potpuno besplatno. Imaćete na raspolaganju sve mogućnosti za upoznavanje - stoji na ovom profilu.

Za veoma kratko vreme ova stranica ima preko 3000 sviđanja i ne sumnjamo da će, zahvaljujući veoma teškoj finansijskoj situaciji u zemlji, ubrzo dobiti još više članova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA