DOBIO 300 LAJKOVA: Izbo suprugu na smrt, pa na Fejsbuku napisao "Mrtva si, ku*vo"

Ovaj jezivi status lajkovalo je preko 300 ljudi, a narednog dana je otvorena i Fejsbuk stranica posvećena ovom monstrumu

  • 0

Muškarac iz Napulja u nedelju je nožem na smrt izbo svoju suprugu nakon svađe, a zatim je na svom Fejsbuk profilu objavio vest osvom zločinu i dobio preko 300 lajkova za taj status.

Kosimo Panjani (32) je svoju suprugu Mariju (34) izbo u stomak nožem za poljske radove. Nakon zločina je na svom Fejsbuk profilu napisao "Mrtva si, ku*vo", prenosi Telegraf.

Ovaj jezivi status lajkovalo je preko 300 ljudi, a narednog dana je otvorena i Fejsbuk stranica posvećena ovom monstrumu. Panjani je uhapšen i nalazi se u zatvoru gde se suočava sa optužbama za ubistvo.

Internet policija je sigurna da je Kozimo zaista vlasnik profila na kojem je osvanuo uznemirujući status, ali i dalje ne mogu da potvrde da li je autor on, ili neko drugi. Najverovatnije je da je Kosimo na Fejsbuk i postavio ovaj status neposredno nakon što je ubio suprugu.

Policija je u kući u kojoj je živela Marija pronašla oružje, i potvrdila da se radi o nožu koji se koristi za rad u polju. Panjani kojm je u svađi povređeno koleno prebačen je u bolnicu, a zatim u pritvor.

Motiv ubistva za sada je nepoznat, ali se pretpostavlja da se radi o porodičnoj svađi jer je par bio rastavljen. Panjani nije odobravao novu vezu svoje supruge, a sporili su se oko toga kome će pripasti starateljstvo nad sedmogodišnjom ćerkom.

Skorašnja statistika pokazuje alarmantan porast ubistva žena u Italiji. Organizacija za ekonomsko i socijalno istraživanje "Eures" otkrila je da je 179 žena ubijeno 2013. godine, što je za 14 odsto više nego prethodne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA