SKANDAL: Bugarin izvadio penis pred srpskom decom!

Saslušanjem je utvrđeno da je reč o čoveku koji je letos u sred bela dana prišao devojčici od devet godina u Zaječaru, izvadio penis i rekao joj: "Dođi da pomaziš kobasicu"

  • 10

R.G.F. (25), iz grada Lom u Bugarskoj, uhapšen je večeras u Zaječaru jer je napao i pokušao da obljubi dve devojčice, stare po devet godina, koje su se iz škole vraćale kući.

Bugarin je prišao devojčicama, zagrlio ih i kazao im da se ne boje, jer im on neće ništa uraditi, već će im samo biti lepo. Dok je decu gurao u mračnu ulicu, jednu od devojčica je pustio i uhvatio je za zadnjicu, što je ona iskoristila i pobegla. U tom trenutku, i druga devojčica se otrgla i pobegla u susednu prodavnicu, odakle je odmah pozvana policija koja je R.G.F. ubrzo uhapsila.

Saslušanjem je utvrđeno da je reč o čoveku koji je letos prišao devojčici od devet godina u Zaječaru, dok joj je majka bila u prodavnici. Tada je, u sred bela dana, pred detetom izvadio penis i rekao joj: "Dođi da pomaziš kobasicu". Devojčica je vrisnula, a napadač je uspeo da pobegne u Bugarsku, odakle je ponovo nedavno došao u Srbiju.

R.G.F. je određen pritvor do 30 dana i podneta mu je prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    3. decembar 2014 | 23:44

    Zasto se idiotu navode samo incijali??? Puno ime i prezime objavite, zajedno sa slikom...zar takve bolesnike treba skrivati??? Jadna deca vise nigde nisi bezbedna.

  • Doka.cz

    4. decembar 2014 | 00:46

    Primace on sad kobasice u zatvoru!!!

  • SAMOSTALNI CAR

    4. decembar 2014 | 06:44

    Kastracija odmah!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA