BRAVO, SRBI! U Majdanpeku nije počinjeno nijedno krivično delo za vreme nepogoda

Iako je njihov grad zahvatilo veliko nevreme, građani Majdanpeka pokazali su veliku solidarnost, jer za vreme trajanja ove nepogode nije izvršeno nijedno krivično delo

  • 7

Od kako je veliko nevreme zahvatilo Majdanpek, u ovom gradu nije počinjeno nijedno krivično delo. Vojska Srbije je dopremila agregate velike snage, u nadi da građani budu spremni za noć, koju treba preživeti. Ministar vojske Bratislav Gašić nalazi se na terenu.

- Ima li još nešto da može ovu našu lepu, a napaćenu zemlju pogodi? Preko 200 elektromontera je već treći dan na Debelom Lugu. To je tako nepristupačan teren. Stub je 50 metara visok, i stavljen je uz pomoć helikoptera. To je stvarno nadljudski napor. Građanima nije lako. Lokalna samouprava mora više da radi. Direktor Bora je obavestio da već sad ide 7. 000 hleba za građane. Donećemo koliko god bude potrebno da ovaj problem prevaziđe - rekao je Gašić za RTS.

Ministra Antića ledenica pogodila u glavu, šlem mu spasio život! (VIDEO)

On je apelovao na građane da budu strpljivi i objasnio da radnici koji pokušavaju da osposobe dalekovode rade na visini od 50 metara, i "ne daj bože da im se nešto desi".

- Od vrata do vrata ćemo ići da vidimo kako da spasimo starije. Hvala građanima Majdanpeka na solidarnosti. Nismo mogli da predvidimo ovakve stvari - dodao je Gašić.

(Telegraf.rs / 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA