JOŠ UVEK TRAGAJU ZA BEBOM: Majka pobegla iz bolnice sa ćerkom, pronađena mrtva (VIDEO)

Stotine policajaca i porodica tražili su ženu sa bebom koja je nestala iz bolnice samo četiri dana posle porođaja, sve dok nisu našli njen leš u klisuri Ejvon

  • 0

Šarlot Bevan (30) je žena koja je nestala iz porodilišta u Bristolu, bez kaputa i noseći samo bolničke papuče, iako se temeratura u ovom gradu spuštala do nule ovih dana. Ona je iz bolnice iznela svoju bebu staru samo četiri dana, Zani Tianu, umotanu u ćebe. Policija je pronašla telo ove mlade žene u blizini Kliftonskog mosta.

Započeta je potraga za mladom majkom i njenom ćerkom, u kojoj su učestvovale stotine policajaca i rodbina nestale žene. Partner Bevanove i otac deteta Paskal Malbruk (37), zamolio je sve koji imaju bilo kakve informacije da mu se jave. Svi stručnjaci uključeni u istragu i dalje se trude da otkriju zašto je ona izašla iz bolnice sa bebom, a da se nije javila nikom.

- Zvanična identifikacija biće obavljena u četvrtak. Porodice Šarlote Bevan obaveštena je o ovim događanjima - rekla je portpalorka policije.

Ona je dodala da je leš pronađen u klisuri Ejvon u sredu uveče, klancu dubokom 90 metara.

Telo ženske osobe pronašao je policijski helikopter, dok su policijske snage celu noć pretraživale teren u klisuri, ali od bebe još uvek nema ni traga, ni glasa. Prijatelji nastradale žene tvrde da je bila u srećnoj vezi i da je njen nestanak u potpunoj suprotnosti sa njenom veselom ličnošću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA