Ovoj devojci je zbog lekova koža izgorela iznutra! I to na njen rođendan! (FOTO) (VIDEO)

Tinejdžerka iz Australije je baš na svoj 19. rođendan zadobila opekotine od lekova koje je počela da pije jer je imala epilepsiju. Reakcije na medikamente dovele su do toga da joj je celo telo izgorelo

  • 4

Strava i užas. Devojci iz Australije Daniki Heron (19), kojoj je dijagnostifikovana epilepsija kada je imala 18 godina, koža je izgorela iznutra zbog reakcija na lekove koje je pila protiv te bolesti.

Tinejdžerka je baš na svoj 19. rođendan zadobila opekotine od lekova "Lamictal" and "Keppra". Medikamenti, koji služe za ublažavanje epi-napada su kod nesrećne devojke izazvale stravičnu reakciju.

Njoj je dijagnostifikovan i Stivens Džonsonov sindrom, bolest kože i sluznica koja se odlikuje temperaturom, plikovima po telu, erozijom u ustima, teškim konjunktivitisom i kožnim promenama na celom telu.

Tinejdžerka je provela u bolnici skoro mesec dana. Njeno telo je usled opekotina od glave do pete bilo prekriveno zavojima. Ona je lečena slično kao i pacijenti koji su nastradali u požaru.

Na sreću, Danika se izvukla i preživela strašnu reakciju na lekove. Uprkos ožiljcima po celom telu, ona je izjavila da je zahvalna što je uopšte ostala živa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    4. decembar 2014 | 17:25

    Jadna :( a prelijepa! :(

  • M!N

    4. decembar 2014 | 18:38

    Farmakomafija..

  • ДЕЛИЈА ЗАУВЕК

    4. decembar 2014 | 18:58

    Имам фотосензитивну епилепсију и пијем Ефтил... на срећу ми није ништа... а жао ми девојке :///

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA