Kompanija Bambi na Festivalu nauke u Beogradu!

Festival nauke održava se od 4. do 7. decembra u Beogradu i, kao i prethodnih godina, privlači veliki broj mladih, dece, ali i odraslih, jer promoviše nauku na jednostavan i zanimljiv način podjednako blizak svim uzrastima!

  • 0

Kompanija Bambi podržala je i ove godine Festival nauke, najveći festival tog tipa u regionu.

U zoni ,,Bambi Ekspertinejdžeri’’ nalazi se deset uzbudljivih postavki u okviru kojih posetioci mogu da se upoznaju sa naučnim čarolijama, družeći se sa „ekspertinejdžerima“ i uživajući u omiljenim Bambi proizvodima.

Festival nauke održava se od 4. do 7. decembra u Beogradu i, kao i prethodnih godina, privlači veliki broj mladih, dece, ali i odraslih, jer promoviše nauku na jednostavan i zanimljiv način podjednako blizak svim uzrastima.

Kako organizatori napominju, tokom proteklih sedam godina srpski Festival nauke narastao je u najveći naučni događaj u regionu jugoistočne Evrope.

Cilj Festivala nauke je da afirmiše poznate i promoviše neafirmisane naučnike sa domaćih i stranih prostora, ali i da podstiče interesovanje za nauku vrlo jednostavnom demonstracijom činjenice koliko je ona sama po sebi interesantna, inspirativna i nadasve zabavna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA