Stigla struja u Majdanpek!

U jednom delu grada se upalilo ulično osvetljenje, a struja postepeno stiže i u domaćinstva. Majdanpečani slave konačni dolazak struje, na svim stranama grada pucaju petarde

  • 4

Napajanje Majdanpeka i okoline električnom energijom ponovo je uspostavljeno. Napajanje se vrši sa dve veze. Grad je 70 sati bio bez struje, a nema ni vode, ni daljinskog grejanja. Bez struje Boljevac i okolna sela, ali i pojedina sela iz svrljiškog kraja.

U jednom delu grada se upalilo ulično osvetljenje, a struja postepeno stiže i u domaćinstva. Majdanpečani slave konačni dolazak struje, na svim stranama grada pucaju petarde, prenosi "RTS".

- Obezbeđeno je napajanje sa dve strane za Majdanpek. I ukoliko nastane problem imamo obezbeđenu alternativu. Nadam se da više neće biti ovih ružnih scenarija - rekao je Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike.

Uz pomoć agregata tokom dana je obezbeđen stabilan rad vitalnih službi u gradu - izjavio je danas načelnik Odeljenja za vanredne situacije PU Bor Miodrag Marković.

Marković je rekao da se ne zna kada će snabdevanje strujom biti uspostavljeno, ali da su vremenski uslovi za rad elektromontera mnogo bolji, nego prethodnih dana, jer nema vetra i manje je hladno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    4. decembar 2014 | 21:32

    Svaka čast momcima koji su bili na intervencije i sto su u ovakvim uslovima uspešno odradili veliki posao.

  • BEN DELIJA

    4. decembar 2014 | 20:10

    BAVO MAJSTORI

  • Stojic Milojko

    5. decembar 2014 | 14:51

    Sve te ljude koji su ucestvovali u tom ledenom haosu trebalo bi ljudski NAGRADITI. SVAKA VAM CAST.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA