SUPER DEKA SPREČIO TRAGEDIJU: Skočio na šine da bi spasao dete (VIDEO)

Sve se odigralo na železničkoj stanici u Melburnu kada su se kolica sa osamnaestomesečnom devojčicom otkotrljala niz platformu i pala na šine. Na svu sreću deka je odmah priskočio u pomoć, a devojčicino stanje je stabilno

  • 5

Na železničkoj stanici u Melburnu sigurnosna kamera zabeležila je trenutak koji je mogao da ima tragičan kraj. Naime, kolica sa malim detetom otkrotrljala su se niz platformu, prevrnula i pala na šine.

U pitanju je osamnaestomesečna devojčica, a čovek koji ju je čuvao je njen deda. Na video-snimku se vidi da je čovek koji stoji ispred automata za kupovinu karata okrenut leđima, i kolica koja iza njega kreću niz platformu.

- Dete je glavom udarilo u čelične šine i zadobilo značajnu povredu glave u predelu očiju - izjavio je jedan očevidac, dodavši da je devojčica krvarila iz nosa.

Kada se čovek na snimku okrenuo i video šta se dogodilo, otrčao je do ivice platforme i skočio. I drugi ljudi su mu pritekli u pomoć i dete je prevezeno u bolnicu. Lekari su saopštili da joj je stanje stabilno. Na svu sreću u tom trenutku nije prošao nijedan voz.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Skaj njuz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    4. decembar 2014 | 22:59

    Deka je debil!Vidi se kako kulira situaciju u fazonu 'biće sve u redu' Još jedan dokaz da dete ne treba ostavljati babi i dedi na čuvanje.

  • Pravednik

    4. decembar 2014 | 23:45

    Ma koji bre super deka!? Ovo situacija se ne bi ni desila, da nije blejao okolo ko muva bez glave!

  • jagodinac

    6. decembar 2014 | 21:25

    Mogao bih da razumem da je spasio tudje dete ispred zahuktalog voza. Ovako niti je bilo opasnosti niti je ovo neka hrabrost. Vishe je glupost matorog nepazhljivog dede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA