POZIRA SA PIŠTOLJEM: Ovo je mladić koji je srušio krst iznad Sarajeva (FOTO)

- Rekao sam da ću ga srušiti. Policija Republike Srpske nekada ga čuva, nekada ne. Čekali smo da odu i došli smo moj prijatelj i ja i srušili ga. - priznao je Mirza Hatić, koji je od ranije poznat bosanskoj policiji

Mirza Hatić, mladić koji je već obećao da će srušiti krst na Zlatištu, potvrdio je da on stoji iza vandalskog čina koji se desio sinoć.

- Rekao sam da ću ga srušiti. Policija Republike Srpske nekada ga čuva, nekada ne. Čekali smo da odu i došli smo moj prijatelj i ja i srušili ga. To je bilo nešto malo iza 24 sata. Ponosan na to što sam uradio i opet ću to uraditi gde god da ga postave. Nisam hteo da sačekam policiju da me hapse kao što su prošli put učinili. Držali su me dva i po sata kao kera na asfaltu. Još me grlo boli od toga – rekao je Hatić za Dnevni Avaz.

Kako mediji iz regiona navode, Hatić je od ranije poznat bosanskoj policiji i bio je privođen zbog raznih krivičnih dela među kojima i nekoliko pucnjava, a 2008. godine je na njega pucao izvesni Adin Bajraktarević i tom prilikom mu je naneo teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zokaaaa.@

    5. decembar 2014 | 13:33

    Po licu se vidi koliko mrzis pravoslavlje !! A sto ne upitas dedu ili para dedu da ili cukun dedu da nije slucajno pravoslavac ????

  • X

    5. decembar 2014 | 14:09

    Nazvao bih ga veprom ali se plasim da bih tako uvredio svinju

  • Suza

    5. decembar 2014 | 14:19

    Čega se pametan stidi ,s tim se budala ponosi. Umislio da je neki lik ,pa pozeleo da izadje iz anonimnosti. BUZDOVAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA