EVROPA U ŠOKU: Otkriven najveći pedofilski sajt za upoznavanje!

Na ovom sajtu se upoznaju roditelji sa ciljem da razmenjuju i odgajaju decu za seksualno zlostavljanje, ponekad i od samog rođenja! Trenutno na njemu ima oko 3.000 bolesnika iz celog sveta

  • 34

 Niko normalan nije verovao da ovako nešto postoji!

Britanski tabloid Dejli Miror otkrio je sajt na kojem se muški i ženski pedofili upoznaju, kako bi uzgajali i razmenjivali sopstvenu deci i seksualno ih zlostavljali ponekad i od samog rođenja! Na ovom sajtu pedofili su pričali o svojim bolesnim iskustvima i razmenjivali pornografske slike incesta, a krajnji cilj svega je bio "venčanje iz pakla", kako bi napravili decu koju bi zajedno seksualno iskorišćavali. Miror je, kako bi otkrio način na koji funkcionišu ovi bolesni mozgovi, zadužio reportera da se maskira u onlajn pedofilku (tridesetogodišnju devojku).

Ona se prvo upoznala sa muškarcem (ime i prezime poznato redakciji Mirora) koji joj je pričao o svojim perverzijama vezanim za 13-godišnju ćerku, a kasnije joj je rekao da bi "želeo da napravi decu s njom", i da "ne bi prošlo više od 4-5 godina pre nego što bi mogli zajedno da počnu da ih zlostavljaju".

- Želim seks sa tom decom, želim da ih učim - pisao joj je pedofil, s kojim se novinarka kasnije i uživo susrela u jednom londonskom parku. On joj je tad priznao da je prestao da zlostavlja ćerku kad se odselila iz kuće, ali se pohvalio da "ima pristup drugim devojčicama, među kojima je jedna od 12 godina".

Zatim je zakone koji zabranjuju incest ocenio kao "nasilje koje sprovodi vlada": - To je bezveze. Pa polovina naslednika evropskih monarha bili bi onda pedofili! Vilijem Osvajač je oženio devojčicu od 10 godina!

On je zatim otkrio da na ovom sajtu ima oko 3.000 aktivnih pedofila, i to onih sa porodicama, iz cele Evrope i SAD, i da se oni svi međusobno posećuju, te da u te "posete" vode i decu.

Najekstremniji od svih, ipak, bio je čovek koji se nazvao "Li", koji je na svom profilu napisao da bi voleo da pronađe ženu s kojom bi zajedno zlostavljao decu kojima bi bili roditelji. Na pitanje "od kog uzrasta", koje mu je postavila novinarka, on je odgovorio "od rođenja".

(Telegraf.rs/Daily Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    7. decembar 2014 | 10:19

    Platiti im neko letovanja,ili im organizovati neki festival da se skupe svi na jednom mestu,i ONDAAAA moze da padne pedofilski masakr

  • Srba

    7. decembar 2014 | 19:13

    A mi hocemo u Evropu a sve umobolne bolestine dolaze odatle.

  • Slađa

    7. decembar 2014 | 11:59

    Po prvi put u životu mislim da gasna komora može da ima afirmativan smisao. Sve ih iskompletirati unutra i pritisnuti prekidač bez kajanja i dodatnih pitanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA