• 1

KAKO ĆETE SE GREJATI OVE ZIME? LG ima rešenje za vas!

LG Therma V se može koristiti kao rešenje i za različite tipove grejanja, od podnog grejanja do snabdevanja toplom vodom iz više toplotnih izvora. Therma V toplotne pumpe vazduh/voda kombinovane sa solarnim panelima koriste dva obnovljiva izvora energije da bi obezbedile grejanje i toplu vodu, vazduh i solarnu energiju

  • 1

Kompanija LG predstavila je najnovije rešenje za ekonomično grejanje, kao i grejanje sanitarne vode, ali i hlađenje prostorija. U pitanju je uređaj LG Terma V, koji je idealan i za zimu i za leto.
Za neke od nas zima je godišnje doba kada se budimo u hladnim prostorijama i razmišljamo o najekonomičnijem i najefikasnijem rešenju da zagrejemo svoj životni i radni prostor. Oni koji traže idealno rešenje za zagrevanje, ali i hlađenje različitih prostorija tokom letnjih meseci, u LG Therma V sistemu mogu da pronađu pravo rešenje.

Instalacija čitavog sistema je krajnje jednostavna i ne podrazumeva dodatne troškove jer ne zahteva nabavljanje posebnih dozvola ili ugradnju dimnjaka. LG Therma V uređajima može se rukovati na jednostavan i praktičan način, što u svakodnevnom životu olakšava stvaranje komforne atmosfere u vašem domu.

Sisteme za grejanje, hlađenje, pa čak i za snabdevanje tople sanitarne vode, možete lako podesiti prema sopstvenim potrebama, čak i daljinski. Funkcije se mogu lako menjati, zahvaljujući kontrolnom uređaju. Postoji nekoliko različitih verzija sistema rada, ali svima je zajedničko da će uvek obezbeđivati željenu temperaturu koja će biti ujednačena u celom vašem domu, a da pritom ne morate da mislite na bezbednost, jer ne postoji mogućnost eksplozija ili požara.
LG Therma V se može koristiti kao rešenje i za različite tipove grejanja, od podnog grejanja do snabdevanja toplom vodom iz više toplotnih izvora. Therma V toplotne pumpe vazduh/voda kombinovane sa solarnim panelima koriste dva obnovljiva izvora energije da bi obezbedile grejanje i toplu vodu, vazduh i solarnu energiju.
Zahvaljujući izuzetnim faktorima sezonske energetske efikasnosti (SCOP, SEER), ovi sistemi troše malo energije. Za sve one koji razmišljaju o tome da li je uređaj spada u kategoriju ekoloških treba reći da su ovi sistemi izvori obnovljive energije i da je njihova emisija CO2 veoma mala i zato na duži rok mogu da zaštite našu okolinu od štetnih uticaja standardnih sistema.

Troškovi instalacije LG Therma V toplotnih pumpi ne razlikuju se značajno od troškova za standardne kotlove i ukoliko se pravilno ugrade i koriste pružaju odličan odnos uloženo-dobijeno i brz povraćaj investicije, zahvaljujući maloj potrošnji energije i malim troškovima rada. Tehnološka rešenja zasnovana na obnovljivoj energiji i velika energetska efikasnost garantuju da LG Therma V sistemi pružaju ekonomično grejanje, a dodatni kredibilitet za povernje u efikasnost i kvalitet predstavlja i garancija od 3 godine za sve modele.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav

    Gde se mogu nabaviti ovi sistemi i koliko kostaju?

    16
    1

    Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima