Ova seksi Ruskinja je htela da zavede najpoznatijeg svetskog špijuna!

Plan je bio da se njih dvoje zbliže, kako bi Snouden ostao što duže u Moskvi, a samim tim je bilo više vremena da ga ruski obaveštajci ispitaju i saznaju što više tajni svojih američkih kolega

  • 12

Boris Karpčikov, bivši KGB agent, izjavio je da je postojao plan da najpoznatija ruska špijunka Ana Čepmen zavede Eduarda Snoudena, čoveka koji je dobio azil u Rusiji i koji je otkrio neke od najvećih tajni američkih obaveštajnih službi.

Plan je bio da se njih dvoje zbliže, kako bi Snouden ostao što duže u Moskvi, a samim tim je bilo više vremena da ga ruski obaveštajci ispitaju i saznaju što više tajni svojih američkih kolega. Koliko je poznato javnosti, njih dvoje su se sreli jednom, ali je potom Ana napisala tvit koji je obišao svet, u kome je zaprosila Snoudena.

Međutim, Karpčikov kaže da se Snouden zabrinuo koje bi posledice mogle biti njegovog "braka". Ako bi se stvarno oženio Čepmenovom, mogao bi da dobije rusko državljanstvo, i ako bi hteo da napusti Rusiju, morao bi da traži odobrenje za to. Sa druge strane, u prošlogodišnjem intervjuu koji je njegova "izabranica" Ana dala za NBC, na pitanje o njihovoj navodnoj vezi i udaji, ustala je i izjurila iz studija.

Za Anu Čepmen se čulo 2010. godine, kada je obelodanjen spisak ruskih špijuna u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon čega je vraćena u Rusiju. U Americi je radila kao agent za nekretnine, a inaće je ćerka jednog ruskog diplomate, jedno od zaštitnih lica Moskovske banke, i jedna od vodećih žena u stranci koja podržava Kremlj.

Što se Eduarda Snoudena tiče, on je napustio svoju dugogodišnju devojku Lindzi kada je morao da pobegne iz Sjedinjenih Država, a nakon što mu je odobren i dodeljen azil u Rusiji, njih dvoje su ponovo viđeni zajedno letos, u jednom moskovskom pozorištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. decembar 2014 | 16:32

    Pa bas je lepa

  • ap0calypto

    8. decembar 2014 | 16:36

    Bolesno dobra.

  • Tanja

    8. decembar 2014 | 16:17

    Treba da bude sa onom koju voli, ali sta je ljubav...? To se uci celog zivota!Da li sa jednom osobom? To zavisi od nasih arhetipova i Bozje milosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA