DRAMATIČAN SNIMAK: Policija ubija pomahnitalog napadača u sinagogi u Bruklinu (VIDEO)

Njujorški policajci ubili su muškarca koji je ubo nožem u glavu izraelskog studenta u jednoj sinagogi u Bruklinu, nakon što je napadač posle zločina odbio da baci nož

  • 6

Napadač je utrčao u sinagogu Čabad-Lubavič u Kraun Hajtsu oko 1:40 po lokalnom vremenu i napao Levija Rozenblata (22), koji je učio u sinagogi, izjavio je portparol policije Moti Seligson.

U vreme napada u sinagogi je bilo još ljudi i očevici su ispričali da je napadač više puta rekao: "Ubij Jevrejina". Patrolni policajac je 49-godišnjem napadaču naredio da spusti nož, a on je prvo spustio nož, ali ga je onda ponovo uzeo.

Potom je sa nožem u ruci napao jednog od policajaca koji je pucao i pogodio napadača u grudi, saopštila je policija. On je prebačen u bolnicu gde je konstatovana njegova smrt. Policija nije saopštila ime i nacionalnost napadača, ali se zna da je iz Njujorka i da ima krivični dosje u policiji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbislava

    9. decembar 2014 | 17:42

    Ako ista valja u toj Americi to su zakoni za ubice i psihopate i sti policija ima sva prava.Vrsis neko kaznjivo delo,opires se pri hapsenju.Bam-bam i gotovo.

  • Mi-6

    9. decembar 2014 | 23:29

    Ovi njihovi "POLICAJCI" kao da su iz ZATVORA PRIMANI...TO IM JE U GENIMA SAMO DA UBIJAJU.

  • Srboje

    9. decembar 2014 | 18:44

    Samo fik i gotovo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA