PUTIN NAPADA? Ruski avioni sa opremom za prevoz nuklearnih bombi primećeni iznad Baltika!

Nad Baltikom je primećeno čak 28 vojnih ruskih aviona u međunarodnom vazdušnom prostoru. Neki od aviona imali su opremu za prevoz nuklearnih bombi

  • 29

NATO je u nedelju primetio, a potom i presreo nove ruske borbene avione nedaleko od svojih granica, nad Baltičkim morem. Neki od aviona imali su opremu za prevoz nuklearnih bombi, navodi se u saopštenju NATO saveza.

Većina presretanja koje NATO izvodi nad Baltičkim morem su rutinske operacije, ali presretanje u nedelju predstavlja povećan nivo aktivnosti Rusije, stoji u saopštenju koje je potpisala porparolka NATO-a Oana Lungesku.

U nedelju je nad Baltikom primećeno 28 vojnih ruskih aviona u međunarodnom vazdušnom prostoru, ali u blizini granice Severnoatlantskog saveza.

Zvaničnik NATO-a Jens Stoltenberg ranije je objavio da su borbeni avioni NATO-a do sada presreli više od 400 ruskih vojnih letelica, što je za oko 50 odsto više nego prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borac

    9. decembar 2014 | 19:11

    Stalno nam prodaju pricu kako su Rusi sirotinja, pijani, divlji, nemaju vojsku, slabo obuceni itd a toliko ih se boje. Nista ja tu kao ne razumem te natovce

  • Gde je istina

    9. decembar 2014 | 18:57

    NATO bombardovao Srbiju i misli da je moćan. Glupani iz Evrope sada drugačije razmišljaju!

  • Sergej

    9. decembar 2014 | 18:51

    Treba NATO da zna .nema vise dzabe ni u stare babe.lako je voditi kampanje protiv zemalja koji za PVO imaju pracke ili bar poluautomatske pracke.ovaj put nece biti dzabe GARANT!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA