NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Silovao ćerku, pa ženu zaklao nožem!

Porodična tragedija se dogodila se oko 11.30 časova, a ono što je još jezivije u ovoj priči je da je osumnjičeni za ovo brutalno ubistvo pre godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 4 i po godine, zbog obljube maloletne ćerke

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ooo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan Petrov

    12. decembar 2014 | 20:18

    Srbija Mora pod hitno da menja zakone za nasilje, kako u porodiva tako i drugih lica. Za nasilje najmanje 5 godina robije bilo ono fizičko ili psihičko. Za silovanje do 20 godina. Za ubistvo, doživotna robija i to sve sa prinudnim radom, policija da nepušača nasilnike dok neprodju sudjenje da nemogu uticati na svedoke. Ceo sistem nam je užas jeg nasilje nad ženama i drugim licima je u stvari dozvoljeno. Zabraniti udaranje deci u porodici i zabraniti alkohol u saobraćaju. Nulta tolerancija imtačka.

  • bojan

    12. decembar 2014 | 00:01

    Gospodo draga, Vi sto pljujete policiju... Nije policija kriva sto je ovaj manijak bio na slobodi, vec zakonodavstvo koje ga je prvenstveno osudilo na malu kaznu, zatim ga pustilo na slobodu da opet napravi, u ovom slucaju jos veci zlocin! Policija obavi svoj posao onog momenta kada prekrsioca zakona dovede u pol stanicu i odmah nakon toga kontaktira tuzioca koji se izjasnjava da li lice treba zadrzati, odrediti pritvor ili pustiti na slobodu. Policija sa tim nema nikakve veze. Sve policija sudu i tuzilastvu servira na tacni. i lice, i dokaze i svedoke... na sudu je samo da ovakvog monstruma smesti iza resetaka gde mu je i mesto... ali na ovom primeru se vidi da to ne rade kako treba. Opet vas molim, nemojte policiju za sve kriviti jer niste upuceni u postupak!

  • Neko iz mase

    11. decembar 2014 | 01:30

    Nasilje u porodici, a vi monstruma saljete na slobodu?????? Pa, vi iz policije ste jos veci nasilnici jer ste dozvolili VI DA ZENA BUDE UBIJENA!!! Nije definisano gde je i sta je sa cerkom trenutno, ali ako je ziva, molim Boga da je cuva od ovog monstruma, a VI gospodo "organi reda i mira" se potrudite da ispravite gresku tako sto cete cuvati dete od nistarije i potruditi se da istog posaljete, ovog puta, na dozivotnu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA