NE MOŽE BRŽE, JURIMO 30: Ovo je najsporija policijska potera na svetu, bežali traktorom sa probušenim gumama! (VIDEO)

I s probušenim gumama begunci su nastavili da voze traktor, dok su policajci trčali za njima

  • 0

Video koji se pojavio na internetu svedoči o neverovatnoj gluposti dvojice tinejdžera koji su ukrali traktor sa prikolicom usred noći sa jedne farme i zatim u istom bežali od policije brzinom trideset kilometara na sat, što njihov "podvig" uvrstava na mesto najsporijeg pokušaja bega na svetu.

Engleska policija ulovila ih je na području Glosteršira i pratila nekoliko kilometara, a kradljivci su odbili da stanu pa su im policajci izbušili prednju gumu. Međutim, i sa praznom gumom begunci su nastavili da voze traktor, dok su policajci trčali za njima.

Nisu stali ni nakon što su im policajci izbušili i drugu prednju gumu, već su nastavili da voze na golim metalnim felnama, a usput su stigli i da oštete dva automobila i da pregaze jednu uličnu svetiljku.

Potera se na kraju završila jedan sat posle ponoći kad je policija uhapsila trojicu begunaca - 15-godišnjaka i 16-godišnjaka, a sa njima i jednog 29-godišnjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA