• 0

NE MOŽE BRŽE, JURIMO 30: Ovo je najsporija policijska potera na svetu, bežali traktorom sa probušenim gumama! (VIDEO)

I s probušenim gumama begunci su nastavili da voze traktor, dok su policajci trčali za njima

  • 0

Video koji se pojavio na internetu svedoči o neverovatnoj gluposti dvojice tinejdžera koji su ukrali traktor sa prikolicom usred noći sa jedne farme i zatim u istom bežali od policije brzinom trideset kilometara na sat, što njihov "podvig" uvrstava na mesto najsporijeg pokušaja bega na svetu.
Engleska policija ulovila ih je na području Glosteršira i pratila nekoliko kilometara, a kradljivci su odbili da stanu pa su im policajci izbušili prednju gumu. Međutim, i sa praznom gumom begunci su nastavili da voze traktor, dok su policajci trčali za njima.


Nisu stali ni nakon što su im policajci izbušili i drugu prednju gumu, već su nastavili da voze na golim metalnim felnama, a usput su stigli i da oštete dva automobila i da pregaze jednu uličnu svetiljku.
Potera se na kraju završila jedan sat posle ponoći kad je policija uhapsila trojicu begunaca - 15-godišnjaka i 16-godišnjaka, a sa njima i jednog 29-godišnjaka.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima