• 9

Džordž Buš mlađi je bio deo CIA-e

Iako nije želeo da daje neki konkretan odgovor predsednik skupštine Kosova Kadri Veselji je u emisiji "Zona B" na TV Klan Kosovo istakao da je Džordž Buš mlađi bio deo tajnog sistema američke Centralne obaveštajne službe

  • 9

Novoizabrani predsednik skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je večeras da će sa srpskim poslanicima sarađivati kao i sa svim ostalim, a povodom činjenice da je vodio nekadašnju kosovsku tajnu službu ŠIK rekao da je i Džordž Buš mlađi nekada bio deo CIA.
Veselji je u emisiji "Zona B" na TV Klan Kosova rekao da će sa srspkim poslanicima sarađivati kao i sa svakim poslanikom skupštine Kosova, dodavši da su Srbi građani te "zemlje" i da su ravnopravni u svim sferama zivota.


Komentarišući sumnje koje postoje u vezi s njim kao bivšim šefom ŠIK, on je naveo primer Džordža Buša mlađeg.
- Ne želim da dajem neki konkretan odgovor, ali reći ću da jedan od predsednika SAD, Buš mlađi bio deo tajnog sistema americke CIA - rekao je Veselji.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    Jedva čekam da se otkrije prava istina o 11-om septembru pa da Buša izvedu pred sud, a Americi da padne kredibilitet u svetu do te mere da ih svi odbace!

  • Zlobica

    Licimur

  • Dača

    Nemam šta da kažem pogledaj te mu u licu koliko je zloban

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima