• 23

Devojčicu drogirali pa silovali u domu za učenike?!

Učenica (15) optužila drugove da su je zlostavljali u njihovoj sobi u Domu učenika "Angelina Kojić Gina" u Zrenjaninu

  • 23

Petnaestogodišnja učenica iz jednog sela kod Zrenjanina prijavila je da su je silovala dvojica mladića u Domu učenika srednjih škola "Angelina Kojić Gina" u Zrenjaninu, u kojem svi stanuju. Uprava Doma učenika je slučaj prijavila policiji, koja vodi istragu, dok su mladići negirali optužbe.
Silovanje se, prema rečima učenice, dogodilo pre tri nedelje.

- Učenica prvog razreda prijavila je u utorak vaspitačima u domu da su je silovala dvojica mladića koji pohađaju drugi i četvrti razred. S njom je razgovor obavila policija, nakon čega je poslata u bolnicu na ispitivanja. Devojčica je u veoma lošem psihičkom stanju - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Iako većina đaka koji stanuju u ovom domu učenika u Zrenjaninu nije čula za ovaj događaj, jedan od njih je potvrdio da je devojka optužila učenike da su je prvo drogirali tabletama, a onda i silovali.
- Rekla je da se sve dogodilo u sobi kod tih momaka pre tri nedelje. Bila je nedelja po podne. Okupilo se društvo i pili su alkohol, što je domu strogo zabranjeno. Ispričala je da su joj stavili drogu u piće i da su je nakon toga silovali. Rekla je da nije mogla da se odbrani, niti da vrišti jer ju je jedan držao za ruke, a drugi joj je držao ruku na ustima. Ipak, nisam siguran koliko je tačna njena priča jer mislim da jedan od te dvojice momaka tog dana nije ni bio u domu - rekao je jedan od učenika.
Vaspitač Svetislav Cvijanov kaže da se srednjoškolka prvo njemu požalila da se ne oseća dobro.

- Požalila se da ima bolove u plućima i da se guši, a nema zdravstveni karton u školskom dispanzeru. Sredili smo da bude pregledana, a posle je naš psiholog u domu, koja ju je pozvala da vidi šta je bilo kod lekara, uvidela da se devojčica čudno ponaša. Učenica je ispričala da je silovana, nakon čega smo obavestili policiju - kaže Cvijanov.
Direktor Doma učenika "Angelina Kojić Gina" u Zrenjaninu Goran Petković kaže da su mladići negirali optužbe devojke.
- Kada mi je psiholog prijavila šta je devojka rekla, prijavio sam slučaj policiji. Devojka je sa majkom otišla da da izjavu u policiju i kako su mi rekli, rezultati istrage će biti poznati za nekoliko dana, pa ne bih ništa da prejudiciram. Razgovarao sam sa mladićima u prisustvu njihovih roditelja i oni su negirali da su silovali devojku. Rekli su mi da su s grupom učenika samo stajali u hodniku doma. Oni su odlični đaci, sportisti i do sada s njima nismo imali nikakvih problema. Njih su roditelji odveli kućama i nije ih ispitivala policija - kaže Petković i dodaje da je i devojka odličan učenik.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALL ABOUT LIES

    IZMISLILAA JE SVE! JA SAM IZ INTERNATA I SVI ZNAJU DA JE IZMISLILA, PITALI SMO I NJENE DRUGOVE ODAKLE JE, I REKLI SU DA JE I TAMO BILA JAAKO PROBLEMATICNA!

  • Zoka

    Mala je sve izmislila,preslo je pola doma preko nje i nasla je da optuzi dva momka koja uopste nisu kriva za to. I sta je cekala tri nedelje da prijavi to? Sta ce ona u muskoj sobi? Glupaca,treba je biti sramota. A sto se tice direktora i sto je od doma napravio hostel nije on kriv,vec drzava.

  • rrruk

    Koki Robija

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima