Nastavnik fizičkog pozvao devojčicu ometenu u razvoju (13) da napumpaju lopte, a ono što se desilo šokiralo je celu Srbiju!

Profesor je pozvao devojčicu koja pohađa specijalni razred za decu ometenu u razvoju u praznu salu za fizičko kako bi mu ona pomogla da napumpa lopte. Iznenada ju je napao i sabio u jedan ćošak. Stavio joj je ruku na usta i počeo da je dodiruje svuda po telu

  • 17

Zbog sumnje da je primoravao učenicu (13) ometenu u razvoju da sa njim ima seksualne odnose, pančevačka policija uhapsila je prekjuče Slavka J. (61), profesora fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Beloj Crkvi.

- Profesor je pozvao devojčicu koja pohađa specijalni razred za decu ometenu u razvoju u praznu salu za fizičko kako bi mu ona pomogla da napumpa lopte. Iznenada ju je napao i sabio u jedan ćošak. Stavio joj je ruku na usta i počeo da je dodiruje svuda po telu. Srećom, u salu je ušao domar i zatekao profesora kako napastvuje devojčicu - kaže izvor "Alo!" blizak istrazi.

U međuvremenu je supruga Slavka J. izjavila da nije tačno da je njen muž priveden.

- Kakve optužbe za obljubu? O čemu vi pričate, pa to ništa nije dokazano - zbunjeno je rekla za "Alo".

Prema rečima izvora iz istrage, domar je odmah otišao kod školskog psihologa koji je bio dežuran i prijavio šta je video.

- Školski psiholog je odmah pozvao policiju, koja je došla veoma brzo i uhapsila profesora. Policija je u prisustvu roditelja uzela izjavu od devojčice, koja je potvrdila da ju je profesor nepristojno dodirivao i navela je da je to često radio. Takođe je uzeta i izjava domara, koji je bio u šoku - navodi on.

Protiv Slavka je podneta krivična prijavu za nedozvoljene polne radnje. On je ponavljao da se radi o grešci, ali mu je određeno policijsko zadržavanje. Nakon saslušanja o njegovoj daljoj sudbini odlučiće sudija za prethodni postupak, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

Tokom jučerašnjeg dana devojčica i njena majka bile su u bolnici u Beogradu gde su joj urađeni lekarski pregledi kako bi bilo utvrđeno da li je bila seksualno zlostavljana.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan Petrov

    12. decembar 2014 | 11:05

    Pa ovo više nije normalno. Izgleda da je veći deo muškaraca u zemlji Srbiji potpuno lud i nenormalan i da ih treba uštrojiti hemijskim putem. Toliko seksualnog iz ostalog nasilja nisam pročitao i video u Švedskoj za ceo moj radni vek koliko u Srbiji od kako čitam naše novine. Teško ženama u zemlji Srbiji.

  • Grofica

    12. decembar 2014 | 12:06

    Sta jos treba da se desi pa da sudstvo i dzava preduzmu mere za bezbednost i spas ove omladine? Citam ovakve vesti svakodnevno,bojim se da ce narod oguglati i da ce i ovo zlo postati nesto sto je normalno,jer se ne sankcionise adekvatnom kaznom.

  • peki pk

    12. decembar 2014 | 12:21

    bolesnici skolama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA