• 0

ZNANJEM PROTIV MARFIJA: Pobedite strah od javnog nastupa sa studentima FON-a

Seminar Znanjem protiv Marfija će se održati četvrti put po redu 20. i 21. decembra ove godine u prostorijama Beogradskog sajma i Fakulteta organizacionih nauka, a njegova tema će biti javni nastup i rešavanje potencijalnih nepredviđenih situacija tokom prezentovanja

  • 0

Svima se često dešava da se stvari nesrećnim i neobjašnjivim okolnostima poprilično zakomplikuju. Kada smo loše volje, čini nam se da je ta pojava izraženija.
Činjenicu da Marfi nikada ne spava možemo dokazati situacijama poput onih kada operemo auto i baš tada padne kiša, kada nam pobegne autobus pred nosem i kada ništa ne ide onako kako smo planirali.

Nameće se pitanje "kako se izboriti protiv ovog zakona?".

Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere je pronašla odgovor. Seminar Znanjem protiv Marfija će se održati četvrti put po redu 20. i 21. decembra ove godine u prostorijama Beogradskog sajma i Fakulteta organizacionih nauka.
Tema seminara je javni nastup i rešavanje potencijalnih nepredviđenih situacija tokom prezentovanja. Projekat sadrži dva dela: edukativni deo i radionice.
Zadovoljstvo nam je da će na ovogodišnjem Znanjem protiv Marfija predavači biti:

Nataša Malinović - Koordinatorka Odeljenja za napredne dodiplomske studije (DAUS) Beogradske otvorene škole
Miloš Milovanović - Novinar i presenter vesti TV B92
Sanja Lubardić - Urednik na TV Studio B, PR i medija konsultant
Darko Todorović - Prograsmki direktor Partener tim-a
Vladimir Aleksić - Glumac i TV voditelj
Maja Žeželj - Voditeljka
Boris Teodosijević - Profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština
Milan Okanović - Asistent na katedri za Marketing menadžment i Odnose s javnošću na Fakultetu organizacionih nauka

Bez sponozra ovaj projekat ne bi bio potpun, stoga ih treba pomenuti: Zlatiborac, Doncafe, Silbo, MojaVoda, Red bull, Datastatus, Službeni list, DM i Cineplexx, a njima se studentska organizacija FON-a zahvaljuje što su podržali njihove aktivnosti i ovim putem oni pozivaju sve zainteresovane studente Beogradskog univerziteta da se prijave, a to mogu učiniti od 11. 12. - 15. 12. do ponoći.
Svi zainteresovani mogu pratiti sajt fonovcentar.rs kao i zvaničnu Fejsbuk stranicu projekta gde mogu pronaći sve informacije o projektu, kao i o načinu učestvovanja na istom.
Proglasimo Marfijev zakon nevažećim! Pobedimo strah od javnog nastupa zajedno!
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima