MONSTRUOZNI PAR: Podvodili maloletnice lekarima, advokatima i profesorima (FOTO)

Najmlađe devojčice su imale 12 godina, a ovaj par ih je nalazio preko društvene mreže Fejsbuk. U toku dana su organizovali žurke u raznim noćnim klubovima zbog kojih su morale da izostaju iz škole, a obećavali su im i dnevnicu od 800 dolara

  • 3

Bračni par iz Bruklina u Njujorku Brajan (34) i Šendejl (24) Adamas, zajedno sa Tatjanom Danijel (20) su optuženi za podvođenje devojčica između 12 i 15 godina koje su terali da se bave striptizom i prostitucijom.

Njima su obećavali 800 dolara za noć, a morale su da rade za klijente poput lekara, profesora i advokata.

Najmlađe devojčice su imale 12 godina, a ovaj par ih je nalazio preko društvene mreže Fejsbuk. One su svoje fotografije slale Šendejl i Brajan bi ih potom ocenjivao, a najbitnije mu je bilo da nisu previše gojazne i da deluju starije od 15 godina.

Oni su čak organizovali i dečje žurke za devojčice između 12 i 15 godina koje su se organizovale u različitim noćnim klubovima gde su imale seks sa znatno starijim muškarcima i gde su igrale oko šipke.

Namamljivali su ih sa dnevnicom od 800 dolara i obećanjem da će njihove mušterije biti pristojni i obrazovani muškarci, a navodno je marihuana, hrana i piće bila o trošku Brajana i njegove supruge.

Žurke su organizovali najčešće u toku dana, zbog čega su devojčice morale da izostaju iz škole.

Inače, Brajan i Šendejl su radili za kompaniju "FedEx" i imaju dvoje dece, a treća osoba, Tatjana je rekla policiji da je njena uloga u ovome bila mala, kao i da je dobijala mali procenat zarade od ovog monstruoznog para.

Svo troje su zadržani u pritvoru i nemaju mogućnost plaćanja kaucije, a moguće je i da će svako od njih dobiti kaznu zatvora po 15 godina zbog trgovine belim robljem.

(Telegraf.rs / Izvor: Nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrz

    14. decembar 2014 | 01:20

    A lekari, advokati i profesori sva neka fina i naivna gospoda...

  • Darko Lazic

    14. decembar 2014 | 01:24

    Pa? Zasto devojice od 12 godina pristaju da igraju na sipci? Pa da zbog 800$. Americki sljam

  • Dzina

    14. decembar 2014 | 09:32

    A,kolike kazne za roditelje te dece?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA