NAJBIZARNIJI SRPSKI OGLASI: Žene prodaju prljav veš, frajeri plaćaju lizanje stopala, muškarac šprica uz molitvu! (FOTO)

Želite da rešite ljubavne probleme uz pomoć magije, da kupite invalidsku potvrdu za vozilo ili ste možda ljubitelj prljavog donjeg veša i lizanja stopala? Sve je ostvarivo, samo vam treba jedan dobar oglas. Ono su najzanimljiviji

  • 17

Oni koje je nedavno nasmejao i zbunio oglas dvojice mladića, koji su na prodaju ponudili jeftinu aluminijumsku stolicu, navodno iz spota pevačice Cece Ražnatović, za 10 puta veću cenu od vrednosti, ništa ne znaju o oglasima. Pomenuti glas, iako zanimljiv, spada u “laku kategoriju” oglasa za rubriku “verovali ili ne”. U Srbiji žene nude na prodaju svoj prljav veš, žigolo se oglašava uz fotografiju svog golog tela, otac se odriče sina koji neće da se ženi, Kragujevčanin “šprica” za pare uz čitanje molitve?!

U jednom oglasu Kragujevčanin nudi uslugu otkrivanja komšijine šifre za internet, a drugi prodaje obeležene špilove karata. Treći organizuje kurseve tarota, obučava za budućeg “Milana tarota” i to za “samo” 300 evra.

U oglasnoj ponudi je bila i “invalidska potvrda za vozila”, za 100 odsto telesnog oštećenja. Cena ove potvrde u oglasu je 500 evra, a kupac bi uz ovaj dokument mogao povoljno da uveze vozilo.

Rubrika “medicina”, na bilo kom oglasniku u državi, vrlo često je izvor sumanute ponude. Preparatima za potenciju pokrivene su po tri ili četiri prve strane. Ko ima mnogo strpljenja može da naleti na ponudu Kragujevčanina Mikija koju je teško prepričati i ustanoviti smisao.

- Davanje usluge prilikom špricanja ili davanja lekova steroida i bez odlaska u bolnicu bez posledica čitanjem molitve i Kurana 1.000 dinara, stoji u oglasu koji potpisuje Miki P. navodeći i svoje puno prezime, mejl i broj mobilnog telefona.

Najbeskrupulozniji u oglasima nude lečenje tumora i raka. Oni manje beskrupulozni nude prevoz kombijem do “lekovitih” Najdanovih krugova koji zrače i leče, ili prevoz do čuvenih vračara u okolnim gradovima! Slični njima nude flastere za lečenje anksioznosti, nervoze i paničnih napada. Bezobrazno beskrupulozni nude osveštanu fotografiju ispod tri kamena!

- Osveštana fotografija ispod tri kamena - iz Jerusalima, sa Svete Gore, i iz Kremne. Meni je pomoglo. Pošaljite Vašu fotografiju, gde ste isključivo vi sami, na ..…..(ime mejla). Fotografiju ću odštampati i biće osveštana ispod tri kamena. Uz fotografiju napišite Vašu adresu, ime i prezime. Osveštana fotografija biće Vam poslata na tu adresu. Platićete pouzećem samo troškove osveštenja 1.000 dinara + PTT troškove. Čudnovato, ali pomoglo je do sada mnogima (zdravstveni, ljubavni, ili finansijski problemi). …Kod zdravstvenih problema obavezan je i postojeći lekarski tretman…Vaš Milorad, stoji u ovom oglasu.

Taman kada radoznali čitalac oglasa pomisli da je video oglasnu Sodomu i Gomoru, u rubrici “on traži nju” i sličnima sledi nastavak.

- Vreme prolazi, iskoristite život, možda ćete se kasnije kajati” poručuje oglasom Kragujevčanin, profesionalni žigolo. On je naveo i koje usluge pruža damama od 45 do 62 godine, a to su- izlasci i šetnje, razgovor uz piće, izleti po želji dame i naravno intimni odnosi.

 

On nije jedini Šumadinac u ovom poslu, njegov hrabriji kolega je uz nadimak koji aludira na ponudu naveo i sve telesne mere, i kao dokaz da nije po sredi prevara, postavio fotografiju svog nagog tela.

Njihov treći kolega nije tipični žigolo, on usluge nudi za smeštaj u Beogradu, gde se zaposlio kao majstor.

Ni ovde nije kraj sablažnjavajuće internet oglasne ponude. Žene oglasima nude prodaju svojih prljavih čarapa i veša. Kupcima se nudi da biraju boju veša i koliko on treba da bude nošen. Muškarac oglašava da bi “dobro platio lizanje stopala”, ali ne i ko to kome treba da čini.

On napominje da “ne traži više od toga”. Bračni parovi nude svoje snimke iz spavaće sobe.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA