NASILJE KOD BUVLJAKA: Pucali sa pejntbol puškama na čoveka na biciklu!

Žrtva nesvakidašnjeg nasilja na beogradskim ulicama vozila je bicikl u Ulici Jurija Gagarina u blizini raskrsnice kod buvljaka, kada je na njega iz crnog "pasata" neko osuo paljbu iz puške za pejntbol

  • 74

Nepoznati nasilnici haraju crnim "pasatom" ulicama Beograda i pucaju iz pejntbol puške na prolaznike, saznaje Telegraf.

Prema rečima Telegrafovog čitaoca koji je želeo da ostane anoniman, nesvakidašnje ulično nasilje umalo je koštalo života njegovog poznanika u Ulici Jurija Gagarina u blizini raskrsnice kod buvljaka.

- U prepodnevnim satima u Ulici Jurija Gagarina, jedan moj poznanik je vozio bicikl biciklističkom stazom u pravcu blokova, kada se iznenada automobil marke "pasat" crne boje koji je dolazio iz pravca blokova, zaustavio - objasnio je vidno uznemireni čitalac.

Iz automobila je potom s mesta suvozača neko uperio pušku i pucao na njega mecima za pejntbol.

Sve se odigralo veoma brzo, a zbog zelenog svetla, vozilo je brzo odjurio, te potencijalna "žrtva" nije uspela da slika tablicu.

- Moj poznanik je pogođen u desnu butinu i ima veliku masnicu. Druga dva metka su pogodila bisage na biciklu - ispričao nam je čitalac dodajući da je bicikl bio propisno osvetljen, kao i da su ga najverovatnije gađali jer je bio uočljiv.

U čitavom haosu, sve što je biciklista uspeo da vidi bilo je da je osoba koja je pucala na njega bila - veoma mlad momak.

Ekipa Telegrafa dobila je pre dva meseca jednu veoma sličnu pritužbu, ali iz Dorćola. Naime, čitateljka nam je tada objasnila da je nju i njenu drugaricu napala slična grupa nasilnika.

- Usred bela dana, na parkingu kod kule Nebojše, sedele smo i gledale svoja posla kada nas je iz čista mira napala grupa maskiranih tinejdžera. S fantomkama i zastrašujućim replikama pušaka i pištolja prišli su nam, a onda počeli da se iživljavaju. Prislanjali su nam pištolje na slepoočnicu preteći da će nam prosuti mozak po haubi kola koja su parkirali u našoj blizini - objasnila nam je tada uznemirena čitateljka dodajući da je po prijavi građana policija u to vreme privela nasilnike.

Ne znamo da li je ista grupa nasilnika umešana i u incident u Ulici Jurija Gagarina, tek sistem kojim se služe je upadljivo sličan.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ro

    15. decembar 2014 | 21:20

    Ko radja i hrani te dokone debile?!

  • OLD SKUL

    15. decembar 2014 | 22:18

    Ma ponovo uvesti obavezni vojni rok. Pa kad kopa rovove, maršira 20 km i ne odvaja se od puške pi ceo dan onda mu ništa slično neće pasti na pamet, a bogami neće mu ostati energije za tako nešto....

  • Aleksandar

    15. decembar 2014 | 21:39

    SAMO IDIOTIMA JE TO ZABAVNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA