Uhapšen otac devojčice (8) kojoj je lovačkom puškom razneta glava!

Darko Krsmanović (35) iz Resnika nalazi se u pritvoru u PU za grad Beograd, a tereti se za teško delo protiv opšte sigurnosti

  • 28

Darku Krsmanoviću (35) iz Resnika, čija je ćerka (8) stradala juče tako što joj je brat (4) razneo glavu očevom lovačkom puškom, određeno je po nalogu Tužilastva zadržavanje od 48 sati.

On se nalazi u pritvoru u PU za grad Beograd, a tereti se za teško delo protiv opšte sigurnosti.

JEZIVO: Brat (4) puškom razneo glavu sestri (8) u Resniku! (FOTO)

Podsetimo, dosadašnja istraga u slučaju teške tragedije pokazala je da je obarač povukao devojčicin četvorogodišnji brat, a ne deda kao što se u početku sumnjalo.

Utvrđeno je da je lovačka puška iz koje je ispaljena patrona pripadala ocu, a devojčica je stradala kada je iz lovačke puške iznenada opalio metak. Otac je, prema poslednjim informacijama, sinoć hteo da izvrši samoubistvo.

ŠOK I DRAMA U RESNIKU: Otac devojčice (8) koju je ubio brat hteo da izvrši samoubistvo! (FOTO)

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    15. decembar 2014 | 14:24

    Jadan covek, pored sve muke gubitka deteta jos u zatvor da ga strpaju! Ovo je nesrecan slucaj, moglo je svakom da se desi! Kako nije niko priveo pripadnika kobri kad je "slucajno" prilikom provere oruzja ubio kolegu! Sramota za ovu drzavu kakve propuste pravi, stidim se i države i zakona!

  • Dada

    15. decembar 2014 | 14:09

    Ne treba mu kazna, on je kažnjen za života. Tragedija neizmerna

  • Zemunac

    15. decembar 2014 | 14:12

    Velika tragedija, koja ce ceo zivot ostati kao veliki oziljak na njihovim srcima...... Pitam se samo kako im je palo na pamet da osetave napunjenu pusku u kuci punoj dece... Neverovatno.. Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA