Veselin Simonović izabran za direktora "Blica", Marko Stjepanović novi glavni urednik

Veselin Simonović će biti odgovoran za razvoj "Blica" i biće mentor timu mladih urednika integrisane redakcije

  • 0

Kompanija Ringier Axel Springer saopštila je da će od 15. januara 2015. godine novi glavni urednik integrisane redakcije biti Marko Stjepanović (40). Dosadašnji glavni urednik Veselin Simonović (56) postaje direktor "Blica", dnevnih novina i internet portala u Srbiji, u vlasništvu kompanije Ringier Axel Springer.

Na novoj poziciji, Simonović će biti odgovoran za razvoj "Blica" i biće mentor timu mladih urednika integrisane redakcije. Veselin Simonović je na mestu glavnog urednika "Blica" od 1998. godine, a od oktobra 2010. je bio glavni urednik integrisane redakcije.

Marko Stjepanović se pridružio redakciji dnevnih novina "Blic" 1998. godine kao novinar. Vodio je redakciju dnevnih novina "24 sata", besplatnih dnevnih novina u Srbiji i bio glavni urednik svih internet izdanja u kompaniji. Dugi niz godina bio je glavni urednik "Blica nedelje", a za zamenika glavnog urednika integrisane redakcije imenovan je u oktobru 2010. godine.

Od 1. januara 2015. godine, u skladu sa ovim promenama, Tijana Bajović (34) postaje izvršni direktor kompanije Ringier Axel Springer. Na ovoj poziciji ona će biti odgovorna za strateški razvoj i operativno poslovanje kompanije. Tijana Bajović je deo tima od 2006. godine a od 2011. godine je na poziciji zamenika generalnog direktora kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA